Adevarul despre Epilarea Definitiva

epilare definitiva IPLUna dintre problemele estetice care afecteaza majoritatea femeilor este parul de pe corp. In ultimii ani au aparut tot mai multe metode care sa combata aceasta problema, precum epilatoarele, epilarea cu ceara, cremele de epilare si multe altele. Folosind insa astfel de metode, femeile nu au rezultate pe termen lung, ci pentru cateva zile sau saptamani, prin urmare, specialistii au descoperit o modalitate prin care parul inestetic de pe corp sa fie eliminat definitiv!

Aceasta metoda se numeste Epilarea Definitiva IPL (intense pulsed light).

IPL este un dispozitiv foarte performant care trateaza pilozitatea excesiva iar unul dintre avantajele pe care le prezinta este faptul ca nu are efecte secundare! In timpul tratamentului, pielea se poate inrosi sau umfla, insa, dupa cateva ore, aceasta isi revine la normal. In conditiile in care pielea este foarte sensibila sau intensitatea tratamentului este foarte mare, atunci zona tratata poate fi mai rosie timp de cateva zile. Intensitatea razei IPL se alege in functie de 3 termeni: tipul pielii, tipul firului de par si culoarea epidermei.

Un alt lucru bine de stiut legat de epilarea definitiva IPL este faptul ca aceasta metoda nu este dureroasa. Tratamentul se face cu ajutorul unei lampi cu filtre incluse, ce reduc senzatia de cald pe care o ofera laserul. De asemenea aceasta senzatie de cald dispare definitiv dupa ce pe zona sensibila tratata se pulverizeaza apa termala.

Pentru a ajunge la rezultatul ideal, este necesar sa se efectueze mai multe sedinte de epilare definitiva:

  • Pentru picioare este nevoie de 6 sedinte de tratament – 6 luni.
  • Pentru brate este nevoie de 5-6 sedinte de tratament – 5 luni.
  • Pentru fata este nevoie de 4-5 sedinte de tratament – 5 luni.
  • Pentru zona inghinala este nevoie de 5-6 sedinte de tratament – 5 luni.

Specialistii de la Institutul de Estetica Medicala Goskin va asteapta sa beneficiati de tratamentul epilarii definitive IPL iar daca dispuneti de cardul de reducere Goskin, aveti reducere 30% la acest procedeu!!!