Bubble Mask, noua tendinta care le seduce pe internaute

Profesionistii din domeniul frumusetii nu inceteaza sa inoveze si sa creeze noi si noi produse. Ultimul produs de acest gen este bubble mask. De cateva saptamani bune, Bubble Masks fac furori pe retelele de socializare. Aceasta noua tendinta in materie de frumusete ne face sa zambim deoarece face multa spuma ceea ce le confera utilizatoarelor un aer de ursulet koala.

De cateva saptamani, Bubble Mask face furori pe retelele sociale. Este vorba despre un produs care face multa spuma, originar din Coreea de Sud, detoxifiant si oxigenant. Particularitatea acestui nou tip de masca este ca, in contact cu pielea, face spume.

 

Acest tip de masca este ideala atat pentru pielea uscata cat si pentru pielea normala. Asta cu conditia sa nu o folosesti prea des deoarece argila pe care o contine nu este recomandata pentru o utilizare frecventa. Dupa clatirea pielii nu ezita sa aplici o masca hidratanta.

Pentru a aplica aceasta masca, principiul este simplu: majoritatea din marci propun o pompa care permit controlarea cantitatii produsului de aplicat. Aplica un strat generos de produs in palma si pune masca pe fata curata. Dupa cateva secunde, bubble mask va incepe sa faca spume. Insa atentie, exista riscul sa te manance pielea. Odata spuma formata, poti indeparta masca cu ajutorul apei caldute.

Exista in egala masura masti ce pot fi aplicate direct pe fata si care pot fi indepartate odata bulele formate. Numeroase sunt doamnele si domnisoarele care si-au postat deja pe retelele sociale selfiuri cu masca aplicata pe fata.

Efectul sau oxigenant si detoxifiant este oferit de compozitia sa: exceptand apa minerala, bubble mask contine argila, extract de ceai verde. Argila permite inchiderea porilor in timp ce ceaiul verde are excelente beneficii asupra pielii, o detoxifica. Cat despre rodie, aceasta are proprietati revitalizante care dau un pus de prospetime pielii.