Uncategorized

Chestionare auto pentru categoria B – cum te ajuta sa iei examenul?

32

Echestionare-autoxamenul auto in vederea obtinerii permisului pentru categoria de carnet B consta intr-o proba de examinare teoretica urmata de cea practica.

Primul pas pe care un cursant care a finalizat scoala de soferi trebuie sa il faca in vederea obtinerii permisului este acela de a se inscrie la examen si de a sustine proba teoretica de verificare a cunostintelor de circulatie.

Mediul de invatare se poate parcurge cu ajutorul unor teste online puse la dispozitie pe site-uri de specialitate. Aceste chestionare sunt cea mai eficienta metoda de studiu pentru ca emuleaza cu fidelitate modul de desfasurare al examenului in sine (proba contratimp, modul de prezentare al intrebarilor, etc).

Primul pas inainte de examen, rezolvarea de teste auto

Inainte de sustinerea probei teoretice este recomandat ca persoanele doritoare de carnet sa parcurga cel putin o data mediul de invatare disponibil online. Site-urile de specialitate pun la dispozitia cursantilor teste complete de evaluare auto pentru a aprofunda cunostintele de legislatie auto. Testele se desfasoara in format electronic. Cele 26 de intrebari care alcatuiesc un test sunt preluate din listele oficiale de intrebari si au ca scop verificarea cunostintelor viitorilor soferi. Aceasta este metoda recomandata inclusiv de instructorii auto pentru a aprofunda informatia prevazuta pentru a respecta regulile de circulatie.

Proba teoretica categoria B

Proba teoretica consta intr-un test alcatuit din 26 de intrebari care verifica cunostintele regulilor de circulatie. Sustinerea examenului se desfasoara in format electronic, iar timpul alocat pentru rezolvarea testului este de 30 de minute. Pentru promovarea examenului este nevoie de 22 de intrebari rezolvate corect. Dupa 5 raspunsuri incorecte, examenul auto se finalizeaza automat.

Proba practica categoria B

Proba practica consta in examinarea cursantului in trafic alaturi de o persoana calificata. Testul este punctat in functie de cum se descurca viitorul sofer in trafic din punct de vedere a respectarii si aplicarii regulilor de circulatie. Pe parcursul traseului, examinatorul testeaza cunostintele practice si teoretice ale cursantului si aplica puncte de penalizare daca este nevoie. Din acest punct de vedere, rezolvarea de teste auto online este inclusiv utila pentru aceasta etapa a examenului. Cursantul trebuie sa tina cont si sa respecte aspectele legislatiei rutiere si parcurse in testele online drpciv. In cazul in care se acumuleaza 21 de puncte de penalizare, candidatul este considerat respins si va trebui sa sustina din nou examenul auto.

Comentezi?

comentarii

Ce mai poti citi?

 • Donald Trump – Tot ce trebuie sa stii despre el

  Donald Trump, fiul lui Fred Christ Trump si al lui Mary Anne MacLeod, s-a nascut in 14 iunie 1946. Tatal sau a fost un mare constructor american si un dezvoltator imobiliar de succes. Donald a fost educat la Academia Militara din New York de la varsta de 13 ani, dupa ce a traversat o perioada…

 • Alimentele care iti ajuta pielea sa suporte frigul

  Fata noastra este expusa in mod constant frigului si agresiunilor de afara. Si atunci cand este foarte frig afara, la fel ca si acum, este esential sa o ajuti sa se protejeze de frig si de alte agresiuni exterioare. Si o alimentatie bogata in nutrienti este un veritabil atu. Iarna, mai ales cand este ger…

 • horoscop-rac

  Horoscop – Cum ii merge racului in 2017

  Ianuarie: Faptul ca nu prea va place agitatia si aglomeratia suna destul de cunoscut. Daca acesta a fost motivul pentru care nu ati optat pentru un Revelion in deplasare, astrele se aseaza favorabil pentru a pleca la drum acum. Tot aveti tendinta de a amana un concediu, insa oboseala nu va va ierta luna urmatoare….

 • Cum se sarbatoreste Craciunul in lume

  Chiar daca Craciunul este sarbatorit de crestinii din intreaga lume, traditiile si obiceiurile difera de la o tara la alta. Haideti sa descoperim impreuna traditiile de Craciun si festivitatile de sfarsit de an in patru colturi ale lumii. Australia. Daca noua romanilor ne este greu sa ne imaginam un Craciun sub o caldura torida, acesta…

 • Sfaturi utile la amenajarea unei gradini

  Amenajarea unei gradini este o adevarata provocare pentru cei care locuiesc la casa. Evident, toata lumea isi doreste o gradina ce ofera confort total si imagini impresionante, insa de multe ori nu iese chiar asa. Iata, asadar, cateva sfaturi utile pentru amenajarea gradinii: Informeaza-te inainte de a incepe si fa-ti un plan! Inainte de a incepe…

reduceri online
 

Panouri Solare

Panouri Solare