Credius iti rezolva urgentele

Credius iti rezolva urgentele

 

Lucrurile nu sunt facute pentru a rezista o viata. Fie ca e vorba de masina, de electrocasnice sau alte obiecte de care ne folosim in viata de zi cu zi, se intampla ca acestea sa se defecteze odata la cativa ani. De cele mai multe ori nu ne permitem sa cumparam un alt produs pentru a-l inlocui, mai ales daca este vorba despre o masina sau electrocasnicele foarte mari precum o combina frigorifica sau o masina de spalat. Pentru ca exista numeroase service-uri care repara astfel de lucruri, alegem sa le ducem acolo, deoarece ne costa mult mai putin. Si totusi, daca aceste defectiuni au loc atunci cand ne asteptam mai putin si nu avem de unde sa luam banii necesari pentru a efectua reparatia, ce facem? Nu este rentabil sa faci un imprumut la banca pentru ca ti se impune o suma minima pentru care platesti ani de zile plus dobanda aferenta. Poate avem o sansa cu rudele sau cunoscutii dar se intampla, adesea, ca nici ei sa nu ne poata ajuta. Cine ne poate ajuta in acest caz?

Credius este rapsunsul si solutia. De la aceasta institutie financiara nebancara puteti lua un credit rambursare anticipata. Asta inseamna ca veti imprumuta orice suma cuprinsa intre 450 si 1800 lei pe care ii veti returna la salariu fara a va indatora pe o perioada lunga.

Avantajul de a lua banii de la Credius este imens. Nu aveti nevoie decat de cartea de identitate si cam atat. Nu vi se cere nici macar adeverinta de venit. Pentru ca tu ai o urgenta, vei avea aprobarea creditului in doar 60 de minute si banii ii vei primi foarte repede. Fara cozi, fara sa alergi dupa documente si fara batai de cap, imprumutul de la Credius este ca si cum ai lua banii de la un prieten, bani pe care la salariu ii dai inapoi.