Google Trips, aplicatia care iti va revolutiona vacantele

Un lucru e sigur. Google ar face orice pentru a  face mai usoara viata utilizatorilor sai. Mai ales a celor care iubesc la nebunie sa calatoreasca. Daca ai auzit deja de cealalta aplicatie Google Flights, foarte utila atunci cand trebuie sa iti gasesti un zbor la cel mai bun pret, iata ca a venit vremea sa descoperi un nou instrument, pe numele sau, Google Trips.

oogle

Este o aplicatie gratuita, foarte intuitiva, care se poate folosi si fara conexiune la internet. Pe scurt, este aplicatie care trebuie sa fie instalata neaparat.

2

Google Trips este deci o aplicatie pe care o poti downloada gratuit si care poate juca rolul unui ghid in vacantele tale.

Sa ne imaginam de exemplu ca vrei sa pleci la Roma. Este de ajuns daca scrii numele orasului in aplicatie. Aplicatia iti va propune mai apoi mai multe lucruri. Poti afla mai multe despre activitatile de aici, clasate pe categorii – muzee, parcuri si gradini, magazine, actitivitati de interior si de exterior, locuri unde se poate ajunge cu copiii, etc.

In functie deci de centrele tale de interes poti sa iti construiesti un fel de program de activitati si sa iti salvezi unele locuri pe care vrei sa le vizitezi.

Dupa ce ai facut asta, iti vei putea construi propriul itinerariu pe harta orasului. Poti alege fie circuitele propuse de aplicatie sau ii poti crea tu itinerariile preferate.

In plus, aplicatia te ajuta sa salvezi locurile preferate pentru a avea acees la ele fara sa trebuiasca sa le cauti de fiecare data.

3

Cei mai epicurieni sau mai gurmanzi dintre voi or fi incantati cu siguranta sa afle ca aplicatia te ajuta sa descoperi mai multe despre specialitatile gastronomice de aici. Care sunt felurile de mancare de incercat si care sunt restaurantele unde le poti gasi. Propunerile sunt foarte inteligent clasate pe teme.

4

Mai exista inca alte intrebari la care Google Trips poate sa raspunda in sectiunea Need to know. Care sunt numerele de urgenta de apelat? Care sunt zonele pentru shopping? Care este traditia in ceea ce priveste bacsisul? Care sunt locurile unde te poti conecta gratuit la internet? O multime de intrebari pentru care Google Trips vine cu raspunsuri.