Uncategorized

Top5 Beneficii ale Procedeului Skin Rejuvenation

0 19

Pielea este poate cel mai important organ al nostru. De ce?  ne acopera tot corpul si ne face sa simtim fizic tot ce ne inconjoara, motive suficient de bune pentru a o ingriji cum se cuvine.

Din pacate, tineretea pielii este efemera si cu timpul apar riduri si alti factori care o fac sa arate imbatranita. Noroc ca exista oameni care se ocupa de fiecare detaliu al corpului nostru si gasesc solutii extraordinare pentru probleme foarte diverse .  Cei de la Goskin ne-au pus la curent cu termenul de Skin Rejuvenation.

Este o procedura extraordinara care ajuta la intinerirea pielii prin expunerea la lumina IPL.  Aceasta expunere stimuleaza corpul sa produca noi fibre de colagen si sa regenereze celulele.

Skin Rejuvenation este o procedura care nu indeparteaza straturile de celule superficiale, dar determina straturile profunde sa genereze celule noi, facand din aceasta metoda cel mai nou tratament anti-rid si fermitate din lume. Prin Skin Rejuvenation se creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara si a formarii fibrelor de colagen.

Iata un top 5 beneficii ale acestui procedeu:

  • Cresterea fermitatii tenului;
  • Eliminarea tuturor formelor de leziuni provocate de raze solare , vant ,praf sau alti radicali activi;
  • Disparitia sau reducerea ridurilor fine;
  • Eliminarea iritatiilor si a micilor vase capilare inestetice;
  • Egalizarea texturii si tonusului pielii ;

Sunt 5 motive suficiente sa va doriti o asemenea procedura si noi, cei de la Ghid365.ro va oferim o solutie excelenta cu ajutorul prietenilor nostri de la Goskin : O procedura de skin rejuvenation la doar 149 Lei . Pretul normal este de 499 Lei, insa pentru a va convinge de beneficiile procedurii, Goskin va ofera acest pret incredibil.

Garantam calitatea fiecarui serviciu pe care il recomandam!  

Contacteaza-i pe cei de la GOSKIN :  Contact si informatii despre Goskin!

 

Comentezi?

comentarii

Lasa-ti parerea!

reduceri online
 

Panouri Solare

Panouri Solare