HelloBody – Salonul de Infrumusetare care iti Rasfata Corpul!

Ai celulita ?  Nu e o problema atat de mare.  Tehnologia dezvoltata in toate domeniile a facut ca probleme care odinioara erau aparent ireparabile sa fie extrem de usor de inlaturat.
HelloBody iti prezinta Starvac, o procedura care are ca scop principal inlaturarea celulitei, imbunatatirea metabolismului, tonifierea pielii, reducerea tesutului adipos, sau  cresterea circulatiei sanguine si a celei limfatice.
Starvac este o metoda de masaj bazat pe vacuum, cu aplicabilitati la nivel corporal (slabire, drenaj limfatic, anticelulita, eliminarea durerilor musculare) si facial (eliminarea ridurilor). In urma tratamentului Starvac celulita se diminueaza vizibil, iar tonusul pielii si aspectul sunt imbunatatite inca de la primele sedinte, datorita masajului, dar si a cremelor anticelulitice cu principii active, care lucreaza la nivelul epidermei. Spre deosebire de alte aparate pe baza de vacuum, Starvac, prin structura sa personalizata si prin posibilitatea de reglare a puterii de aspiratie, in functie de nevoile fiecarei persoane si de zonele tratate, elimina riscul spargerii vaselor de sange, inclusiv pentru pacientele cu sensibilitate capilara.
Daca vrei sa incepi sa te simti bine in pielea ta, HelloBody te asteapta cu cele mai noi metode din lumea frumusetii , la cele mai mici preturi din Bucuresti.”
Unde ne gasesti?
Str. C-tin Radulescu Motru, nr. 13, etaj 4, apt. 41, sector 4 Bucuresti

021.331.02.20

0720.70.69.20

[postmap]

Lasa-ti parerea!