Accesorii pe care trebuie sa le aiba o masinuta electrica pentru copii

Daca te-ai hotarat sa ii cumperi copilasului tau o masinuta electrica cu care sa se poata plimba in voie prin parc, prin curte sau prin casa, decizia este una inteleapta. O astfel de masinuta reuseste sa dezvolte reflexe, ajuta la responsabilizare si este extrem de distractiva. Pentru a obtine totul de la ea insa, atunci cand o cumperi este bine sa acorzi atentie catorva elemente care se dovedesc foarte importante.

Care sunt accesoriile care nu trebuie sa ii lipseasca unei masinute electrice pentru copii?

  1. Telecomanda. Este utila mai ales daca este o jucarie pentru un copilas de pana in 4 ani. Telecomanda iti permite sa controlezi masinuta independent de vointa celui mic si sa il mentii mereu in siguranta. Avand o telecomanda nu trebuie sa fugi mereu dupa masina si sa te ingrijorezi.
  2. Centura de siguranta. Ca la orice masina normala, in masinuta electrica trebuie sa se regaseasca centura de siguranta. Aceasta il poate responsabiliza pe cel mic si il poate tine in siguranta, in eventualitatea in care se loveste de ceva. Evident, viteza este intotdeauna mica, asadar, riscurile sunt aproape inexistente chiar si atunci cand copilul nu poarta centura, insa este bine sa existe.
  3. Pedale. Frana si acceleratia trebuie sa fie si ele prezente in masinuta. Acestea il vor invata pe copil cum sa foloseasca o masina reala si ii vor spori reflexele;
  4. Claxon. Este distractiv pentru cei mici si poate fi un instrument excelent pentru avertizare;
  5. Cutie de viteze. Pentru a spori senzatia unei masini reale, este bine ca masinuta electrica pentru cei mici sa aiba si o cutie de viteze cu ajutorul careia copilul sa poata schimba vitezele. In cazul in care masina are o singura viteza, cutia poate fi doar de forma, insa este bine sa existe;
  6. Faruri LED. Nu in ultimul rand, masina trebuie sa aiba faruri si sa lumineze pe timp de noapte. Atunci cand va prinde seara in parc, aceste faruri se pot dovedi foarte utile.

Masinutele electrice pentru copii sunt din ce in ce mai complexe si ofera dotari care mai de care mai interesante. Daca vrei sa ii oferi copilului tau un instrument de distractie incredibil, poti lua in considerare un astfel de produs.