Am facut Remodelare Corporala la Sana Vivendi!

   In sfarsit am descoperit o sala de fitness pe gustul meu! Din prima clipa in care am intrat in cladire m-au intampinat mirosurile incantatoare ale uleiurilor de intretinere corporala. Sana Vivendi este o sala complexa, care ofera servicii de fitness, sauna, remodelare corporala si bronz organic. Initial am dorit sa fac doar fitness, insa, am primit o diagnosticare gratuita pentru celulita si am hotarat sa incerc si cateva metode de remodelare corporala. Rezultatul a fost vizibil dupa prima sedinta!

Aici gasiti cel mai modern si eficient aparat cu care se poate realiza diagnosticarea corecta si eficienta a tipului si stadiului de celulita, si anume, CELL METER. Mai exact, este vorba de un sistem sensorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei, ce functioneaza pe un dublu principiu: diagnosticarea la caldura imbinat cu efectul de unduire.

Tipuri de tratamente pentru remodelare corporala la Sana Vivendi:

Vibromasaj:  presupune tehnici de masare aplicate automat, cu efecte mai profunde decat in cazul unui masaj obisnuit. Miscarile oscilatorii sunt ritmice, cu presiuni intermitente, asigurand in acelasi timp si un excelent peeling corporal. Practic, reuseste sa aplice toate miscarile de masaj: leganari, frictionari, framanate si presare in mod automat, al caror efect vor patrunde cu mai multa profunzime la nivelul tisular la care se intampina inestetisme corporale. Prin masaj se faciliteazã circulatia sanguinã, fisurarea cristalelor de toxine si transportul lor spre organele de eliminare sau detoxifiere, îmbunãtãtind starea de sãnãtate.

Vacuum: Un excelent echipament conceput pentru tratarea inestetismelor corporale si faciale, cu rezultate spectaculoase in timp foarte scurt. Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Ultrasunete: Tratamentul cu ultrasunete este dedicat pentru indepartarea adipozitatilor localizate, eliminarea celulitei, atenuarea vergeturilor.

Tunel No Cellulite : este o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii.

Tunelul No Cellulite are si alte efecte benefice asupra organismului:
* eliminarea tensiunilor din corp
* imbunatatirea circulatiei sangelui
* activarea functiei de auto-insanatosire si aparare a corpului
* eliminarea mai buna a substantelor nocive stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului
* reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii
* ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale
* intinderi musculare,
* dureri de articulatii,
* infectii ale sinusului maxilar si ale sinusului frontal,
* afectiuni ovariene

Termocuverta: reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetrii.

Detoxifiere: Procedura de detoxifiere prin detox spa consta intr-un proces simplu si sigur: prin simpla inmuiere a picioarelor intr-o baie de apa sarata bogata in ioni pozitivi si negativi a caror emisie este controlata de un microcomputer se poate obtine o vizibila revigorare a organismului.
Aceasta se realizeaza prin schimbul de fluxuri ionice intre organism si apa.

In urma sedintelor de remodelare corporala am ramas foarte multumita si am ajuns sa fiu un client fidel al acestei sali de infrumusetare! Recomand cu incredere Sana Vivendi!

Pentru mai multe detalii despre sala si preturi :

0741.160.650

Adresa: Bd. Carol I, nr 31-33, sector 2 Bucuresti (in spatele Cladirii Asirom)

www.sana-vivendi.ro

[postmap]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa-ti parerea!