Aplicatii pentru o vacanta lipsita de griji

Urmeaza sa pleci in vacanta ? Atunci ai nevoie de cateva aplicatii pentru o vacanta lipsita de griji, pentru a te relaxa din plin. Inainte de a merge in vacanta orice posesor de telefon inteligent trebuie sa descarce aplicatiile de mai jos pentru a-si face viata si explorarea mai usoara. Acestea sunt disponibile atat in Google Play cat si in App Store.

WiFi Finder. Chiar daca esti in vacanta trebuie sa ramai conectat pentru a putea comunica cu cei ramasi acasa. Compania JiWire a creat aceasta aplicatie special pentru cei care vor sa ramana conectati la retelele sociale chiar si in vacanta. Cautatorii de semnal isi vor gasi astfel un router pereche si vor economisi bani.

Clever Taxi. Clever Taxi reprezinta o aplicatie care te va ajuta sa renunti la obiceiul de a suna la un dispecerat pentru a comanda un taxi. Ai nevoie de doar 3MB de Internet si in doar 3 secunde poti chema un taxi de la cele mai cunoscute companii de taxi de la noi din tara. Aplicatia se foloseste de un sistem automat de localizare a adresei tale pe harta asta in cazul in care te afli intr-o zona pe care nu o cunosti.

Booking. com. Aplicatia este dezvoltata de site-ul cu acelasi nume si reprezinta una din cele mai utilizate metode de a rezerva o camera de hotel in sute de mii de locuri din intreaga lume. Aceasta aplicatie te ajuta sa iti rezervi o camera in locul dorit si comunica datele in timp real hotelului si pensiunii.

Google Translate. Chiar daca acesta este un porgram extrem decunoscut inca din 2007, abia din 2010 si-a facut aparitia pe telefoanele inteligente. Poate traduce cuvinte in peste 70 de limbi iar utilizatorul oate alege din cele trei modalitati de introducere – vocala, manuala sau prin intermdiul camerei foto.