admin

Calatoria cu trenul si farmecul ei

Majoritatea romanilor, atunci cand aud de tren parca aut de bau bau. Au dreptate, in mare parte, in conditiile in care trenurile autohtone nu sunt intotdeauna punctuale si pot genera numeroase lipsuri. Cu toate astea, o calatorie cu trenul poate oferi o experienta de neuitat si poate fi cat se poate de interesanta.

descărcare-23

 

In alte tari, este o adevarata cultura a calatoriei cu trenul si multi oameni isi fac vacantele in tren. De ce ar face asta? Pentru simplul fapt ca este comod, este placut si este ieftin.

Ce castigi daca alegi sa calatoresti cu trenul?

Bani. Spre deosebire de calatoria cu masina, trenul este mai putin costisitor. Este adevarat, daca umpli o masina cu oameni, nu mai reprezinta o economie sa calatoresti cu trenul, insa daca te hotarasti sa calatoresti singur, cu siguranta este o optiune excelenta.

Socializare. In tren se leaga prietenii si se poarta discutii care mai de care mai interesante. Fiecarua dintre noi ii place sa cunoasca alte persoane si experientele lor, asadar, calatoria cu trenul este o sansa excelenta.

Posibilitatea de a vedea toata Europa. Chiar daca nu iti place sa calatoresti cu trenul in Romania, exista posibilitatea sa o faci in afara Romaniei. Exista numeroase bilete pentru circuite in toata Europa, care iti ofera sansa cunoasterii unor peisaje si unor locuri cu adevarat impresionante;

Obtinerea unui adevarat loc de cazare. Daca alegi sa calatoresti noaptea, poti impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Poti achizitiona un bilet la cuseta si te poti bucura de o noapte cat se poate de odihnitoare in leaganul confortabil al trenului.

Voi de cand nu ati mai calatorit cu trenul? Ce va place si ce nu va place la acest mod de a calatori?