Razvan

Cât de eficiente sunt procedurile de remodelare corporala?

download-1Orice femeie si din ce in ce mai multi barbati isi doresc sa elimine kilogramele in plus. Solutii sunt multe, insa nu toate sunt sanatoase, iar cele sanatoase necesita efort sustinut.

Exista si anumite solutii care pot oferi eficienta fara a prezenta riscuri si fara a te supune la infometare sau efort fizic foarte mare. Una dintre aceste solutii este remodelarea corporala.

Desi termenul de remodelare corporala este unul cat se poate de generalist, in conditiile in care se refera la absolut orice actiune care poate duce la modificarea structurii corpului, acesta poate sa reprezinte intr-un mod mai bine conturat anumite tehnici pe care le gasim in centre precum centrul Salus:

  • Radiofrecventa;
  • VelaShape
  • Diversele tipuri de impachetari
  • Masajul anticelulitic
  • Criolipoliza
  • Cavitatia

Toate aceste proceduri se dovedesc extrem de eficiente si daca sunt aplicate corect, pot accelera slabirea cu pana la 50%. Vorbim despre o accelerare, deoarece intregul proces de slabire trebuie sa inceapa cu o mica schimbare in stilul de viata.

Pentru a slabi nu trebuie sa tii regim, insa cu siguranta trebuie sa elimini anumite elemente daunatoare din alimentatie. Sucurile acidulate, zaharul procesat si bombele calorice pe care le descoperim in comert trebuie, incet, incet, sa dispara din obiceiurile zilnice.

Cat dureaza pana la aparitia rezultatelor?

Partea buna la remodelarea corporala este ca rezultatele sunt imediate. Dupa prima sedinta, oglinda iti va oferi o noua perspectiva asupra propriului corp. Odata cu inaintarea in procesul de remodelare, rezultatele vor fi din ce in ce mai puternice, asadar, dupa a 6-a sau a 7-a sedinta, vei putea sa te bucuri de o multime de avantaje:

  • Tesutul este mai ferm si pielea mai elastica;
  • Mai putina grasime, atata vreme cat se pastreaza un stil de viata sanatos;
  • O stare psihica mult mai buna.

Ce poti face pentru a obtine rapid rezultate?

Este foarte important sa apelezi la un centru de remodelare corporala care sa se focuseze pe problemele tale si sa iti ofere solutii personalizate. In Bucuresti, poti merge la Centrul Salus, un loc apreciat de majoritatea celor care i-au trecut pragul, care combina cu succes tehnicile de remodelare cu sfaturile de alimentatie si cu sportul.

Evident, mai trebuie sa ai si ambitie, insa aceasta o vei obtine dupa primele sedinte si discutii cu specialistii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei atitudine.