Clinica de Estetica Medicala SlimArt

[vslider name=”Slimart”] Adresa: 1)Piata Lahovari Nr.5A, Et. 2, Ap. 6, Bucuresti

031.430.10.71 | 0732.99.00.51 | 0732.99.00.50

2) Strada Dobrota nr 15, zona Floreasca, sector 2 , Bucuresti   

021.230.01.34 | 0732.99.00.52 | 0732.99.00.53

Site:www.slimart.ro

Facebook: Slimart

[postmap]

Articole si detalii despre Clinica de Estetica Medicala SlimArt

 

Arta frumusetii este descoperita si revalorificata in fiecare zi la SlimArt. Un deziderat din cele mai vechi timpuri, frumusetea naturala este potentata de progresele tehnologiei moderne, la cele mai inalte standarde, pentru a oferi celor mai exigenti clienti rezultate impecabile.

Clinica de estetica medicala SlimArt iti pune la dispozitie o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, fie ca iti doresti epilare definitiva nedureroasa cu cea mai avansata tehnologie, machiaj semipermanent (tatuaj sprancene, contur ochi, buze), reintinerire faciala cu tehnologii avansate sau tratamente minim invazive cu toxina botulinica (Botox) sau acid hialuronic, tratarea acneei si a cicatricilor post-acneice, a leziunilor pigmentare, tratamente cosmetice complexe si proceduri de remodelare corporala revolutionare. Clinica SlimArt s-a remarcat constant prin inovatie: a introdus, in premiera in Romania, tratamentul de micropigmentare a scalpului, pentru persoanele care sufera de calvitie sau alopecie, tratamentul onicomicozei (micoza unghiei) cu laser, epilarea definitiva cu cea mai scurta durata a pulsului – si prin urmare, cea mai eficienta si nedureroasa samd.

Echipa de specialisti este compusa din medici dermatologi, chirurgi plasticieni si esteticieni, nutritionisti, kinetoterapeuti si cosmeticieni, asadar numai personal calificat cu ampla experienta. La SlimArt, beneficiezi intotdeauna de tratament privilegiat: servicii personalizate in functie de probleme specifice, supraveghere medicala pe tot parcursul tratamentelor, atentie totala si angajament. In plus, pentru aspiratia de a promova conceptul de „frumusete accesibila pentru toti”, lansam in fiecare saptamana promotii deosebit de atractive, pentru ca la SlimArt, idealurile estetice devin realitate!

Te invitam, intr-un ambient mereu familiar si primitor, sa descoperi profesionalismul echipei SlimArt!

Lasa-ti parerea!