Combinezoane pentru bebelusi

Combinezoane pentru bebelusi

Bebelusii, de la nastere, pana la doi ani sunt fiinte fragile, mai ales in fata frigului. Pentru ca bebelusul sa fie protejat de frig atunci cand iesiti la plimbare, combinezoane pentru bebelusi reprezinta cea mai potrivita solutie. Viitorii parinti care isi pregatesc bagajul pentru maternitate se trezesc depasiti de numarul mare de articole vestimentare pentru copii: salopete bebelusi, compleuri bebelusi sau body-uri…optiunile sunt variate. Pentru a-ti usura putin sarcina, iata tot ce trebuie sa stii despre combinezoane pentru bebelusi.

Pentru sugari, baieti si fete, dar si pentru parinti, sezonul rece reprezinta o veritabila incercare. Bebelusii sunt ultra-sensibili la frig. De aceea, atunci cand ies afara, cel mai bine este ca bebelusul sa fie acoperit din cap pana in picioare. Atunci cand se apropie iarna parintii trebuie sa fie pregatiti, cu articolele vestimentare potrivite. Daca ar fi sa numim un articol vestimentar indispensabil pentru bebelus in sezonul rece acela ar fi combinezonul. Este vorba despre o piesa vestimentara alcatuita din gluga, pantaloni, manusi…toate articolele necesare pe timp de iarna combinate intr-unul singur.

Este combinezonul pentru bebelus practic sau nu? In plus, acest ansamblu pentru bebelusi este disponibil atat pentru baieti cat si pentru fete. O plimbare cu caruciorul sau cu masina, o vizita la medicul pediatru pe timp de iarna, combinezonul pentru bebelusi reprezinta un articol vestimentar indispensabil.

Insa, alegerea celui mai potrivit combinezon pentru bebelusi nu este o misiune tocmai usoara pentru proaspetii parinti. Primul criteriu de are tebuie sa se tina cont este varsta bebelusului. Intre 0-12 luni, bebelusii sunt mai fragili, mai sensibili la frig si la vant. Materialul ales trebuie sa ii tina de cald, polarul fiind potrivit in acest sens. Dar si un bumbac de calitate superioara este potrivit.

Pentru bebelusii cu varsta de peste 12 luni se poate opta pentru un material mai putin gros. Asta deoarece la aceasta varsta se misca mai mult si au tendinta sa se incalzeaza mai usor si mai rapid.

In ceea ce priveste sistemul de inchidere al combinezoanelor pentru bebelusi trebuie sa tii in primul si in primul rand cont de comoditate dar si de siguranta. Opteaza pentru un combinezon pentru bebelusi care se inchide cu un fermoar de jos pana sus. Unii opteaza pentru combinezoane pentru bebelusi pentru capse, insa, daca este fix, ar putea sa intre aerul rece printre capse ceea ce nu este deloc indicat. Asigura-te ca este usor de dezbracat, mai ales daca sunteti la plimbare si bebelusul necesita o schimbare de scutec.