Cum să îţi faci casa mai ecologică utilizând becurile de la Instalmen

Există numeroase moduri prin care îţi poţi face casă una mai ecologică şi mai eficientă din punct de vedere energetic, iar trecerea la LED-uri este una dintre cele mai simple modificări pe care le poţi face în acest sens. LED-urile care se găsesc astăzi pretutindeni pe piaţă oferă numeroase beneficii şi pot avea un impact uriaş asupra casei tale, fie că este vorba despre utilitate sau de design. Nu numai că această variantă este una rentabilă, fiind eficienţă din punct de vedere energetic, dar este în acelaşi şi timp şi durabilă şi nu implică utilizarea materialelor toxice.

Cu 80% mai puţin consum de energie, luminile LED te vor ajuta să economiseşti substanţial la factura electrică faţă de utilizarea unor tipuri tradiţionale de becuri. Acestea nu irosesc energia sub formă de căldură, toată puterea acestora îndreptându-se spre emiterea luminii necesare. De asemenea, acestea sunt avantajoase şi prin prisma costurilor de înlocuire şi întreţinere, dat fiind ca luminile LED durează cu aproximativ 48000 de ore mai mult decât becurile tradiţionale cu incandescentă şi necesită mai puţină întreţinere pe parcursul vieţii.

Produsele pe care le avem în portofoliul Instalmen reprezintă, astfel, alegerea potrivită pe care o poţi face atunci când eşti în căutarea unor soluţii eficiente pentru iluminat. Varietatea mare de lumini LED pe care o punem la dispoziţia clienţilor le oferă acestora şansa de a găsi produsul potrivit pentru nevoile pe care le au. Aşadar, fie că te afli în căutarea unor soluţii de iluminat pentru interiorul locuinţei, fie că vrei să oferi spaţiului în care îţi desfăşori activitatea un aspect plăcut, Instalmen îţi stă la dispoziţie cu numeroase produse din care poţi alege fără dificultate în funcţie de nevoi, de preferinţe sau de bugetul pe care îl ai. Mai mult decât atât, clienţii noştri beneficiază de numeroase oferte speciale, respectiv de campanii de lichidare de stoc cu ajutorul cărora pot găsi soluţiile de iluminat potrivite la cele mai mici preţuri posibile.

Cu o experienţă de vânzare de peste 25 de ani, produsele comercializate de Instalmen sunt de o calitate foarte bună, iar acestea sunt comercializate la cele mai bune preţuri prin prisma faptului că nu sunt numai importatori direcţi, ci şi producători.

Împreună cu soluţiile de iluminat cu LED care au o eficienţă energetică înaltă şi pe care le oferim clienţilor printr-o gamă variată de produse pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, ne străduim, de asemenea, să le oferim acestora cea mai bună experienţă în ceea ce priveşte relaţia cu ei şi modalităţile de achiziţie şi livrare. Scopul nostru este acela de a le oferi clienţilor cunoştinţele şi instrumentele necesare pentru a finaliza cu uşurinţă orice proiect de iluminat pe care îl au în vedere. Fie că este vorba despre un nou proiect pe care vrei să îl pui în practică, fie că vrei pur şi simplu să îţi renovezi locuinţa sau vrei să beneficiezi de cele mai moderne produse şi accesorii de iluminat acasă sau la birou, Instalmen îţi stă la dispoziţie de luni până vineri, de la 9 la 17, iar modalităţile prin care ne poţi contacta sunt atât prin telefon, cât şi prin e-mail. Nimic mai simplu pentru a beneficia de cele mai bune produse de iluminat cu LED.