Decora Design (Design Interior) – Decoratiuni Interioare de Calitate!

    

          Decora Design este locul ideal în care să vă opriți și să meditați la cum trebuie să arate locuința dumneavoastră. La noi vă sunt prezentate soluții optime de amenajare a spațiului, puteți găsi surse de inspirație sau modalități de a pune în aplicare ideile personale de confort și calitate.

Decora Design vă stă la dispoziție cu o echipă tânără, profesionistă și dinamică, ce dispune de experiența necesară pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Având o experiență de peste 6 ani în domeniu, noi vă putem oferi produse și servicii de calitate care corespund cerințelor dumneavoastră.

          Decora Design se definește prin calitatea lucrărilor executate, respectarea termenelor de execuție, selectarea și perfecționarea personalului angajat, cunoașterea și utilizarea tehnologiilor de ultimă oră din domeniul construcțiilor și aplicarea strictă a legislației din acest domeniu.

Conceptul dezvoltat de noi – Moro Home Concept – definește ideea de “acasa”, prin confort, relaxare, armonie, personalitate, atribute condimentate cu stil si rafinament.

 

Ne găsiți la:

– numărul de telefon: 0727.373.353 (072-perdele)

– site web: http://decoradesign.ro/

Sediul Central & Showroom

PIAȚA ROMANĂ 

Str. Visarion, Nr. 4 – Sector 1, Bucuresti

Tel: +4021 318 17 78
Fax: +4021 317 59 17
Mobil: +40726 24 37 71

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Sambata: cu programare

E-mail: sales@decoradesign.ro

Parcare in incinta locatiei

Lasa-ti parerea!