Detailing Center – Spalatorie de Masini in Drumul Taberei

 

 

In utimii 10 ani , in Romania s-a dezvoltat foarte mult piata spalatoriilor de masini. E si normal, numarul masinilor creste zilnic.  Desi in Bucuresti sunt sute de spalatorii auto, sunt cateva care se detaseaza serios de restul prin diversitatea de servicii, seriozitate si imagine.

Asa cum v-am obisnuit, ghid365 va recomanda serviciile care au cel mai bun raport calitate/pret. De data aceasta ne-am oprit la 2 spalatorii din Drumul Taberei, spalatorii ce functioneaza sub umbrela aceluiasi brand: Detailing Center.

Ceea ce ii recomanda este experienta, seriozitatea , atentia la detalii si preturile.  

 

Ce spun cei de la Detailing Center?

" Suntem de 4 ani pe piata de detailing din Romania, am colaborat cu cele mai mari societati din Romania si Franta cum ar fi Peugeot, Renault, Citroen, Ferrari, Porsche etc . Calitatea Servicilor noastre este asigurata prin formarea si verificarea continua al personalului  DC de catre cei 5 sefi de echipa si formatori instruiti de catre cele mai mari centre de detailing din Franta.Pentru noi nu este doar un Business, este o pasiune !"

 

 

Si , asta ar trebui sa reprezinte fiecare afacere, o pasiune. Cei care fac un lucru fara pasiune, o fac in pierdere de cauza .

Pentru ca o experienta face cat cateva milioane de cuvinte, salvam o parte din aceste milioane iti recomandam cu caldura sa iti speli masina la Detailing Center. De asemenea, pe langa spalatorie au si alte servicii mulate perfect pe nevoile masinii tale, precum cosmetica auto sau curatare tapiterie auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unde gasiti cele 2 spalatorii:

1) Strada Valea Oltului nr 1 

2) Strada  Lujerului, nr. 42 A, (vis a vis de MALL PLAZA), sector 6

Telefon :0763.289.761

[postmap]

Lasa-ti parerea!