Razvan

Festivalul Rovegan 2024, unul dintre cele mai importante evenimente culinare ale anului

Festivalul Rovegan, un brand romanesc cu concept inovator, a luat nastere pentru a promova mancarea sanatoasa si pentru a strange sub aceeasi umbrela producatorii si consumatorii de produse sanatoase, in special pe cele fabricate in Romania.

Anul acesta, va avea loc prima editie a festivalului, acesta desfasurandu-se in zilele de 13, 14 si 15 Septembrie, in gradina Senatului, la Palatului Parlamentului.

​De ce sa participi la Festivalul Rovegan?

Mancaruri pentru toate gusturile

Pentru ca este un festival despre mancare, evident, aici vei avea ocazia de a gusta preparate delicioase foarte variate. In cadrul festivalului vor exista mai multe standuri cu preparate ce satisfac toate gusturile, de la vegan si vegetarian la pesco-ovo-lacto-vegetarian. Fiecare stand isi propune sa imbine bucuria gustului cu responsabilitatea fata de natura, fiind o poarta spre noi arome si texturi.

Muzica live

Atmosfera festivalului va fi sustinuta de diferite concerte de muzica live, cu artisti de renume ce ne vor incanta cu ritmuri de jazz, muzica electronica si nu numai.

Ateliere si workshop-uri educative

Pentru ca acest eveniment isi propune nu numai sa ne ofere posibilitatea de a incerca preparate culinare delicioase sanatoase, dar si sa ne invete despre ce inseamna un stil de viata sanatos si sustenabil, acesta va gazdui de asemenea mai multe ateliere si workshop-uri educative. Mai multi specialisti in nutritie, renumiti bucatari si activisti pentru mediu vor fi prezenti in cadrul acestor workshop-uri si ateliere pentru a ne oferi sfaturi pretioase si informatii secrete, ajutandu-ne sa devenim mai constienti despre impactul alegerilor noastre alimentare.

Conectare cu oameni noi, ce ne impartasesc pasiunea pentru mancare sanatoasa

Nu in ultimul rand, Festivalul Rovegan reprezinta o oportunitate minunata de a intalni o multime de oameni noi ce impartasesc o viziune comuna: aceea de a urma un stil de viata sanatos si de a avea un viitor mai verde si mai sustenabil. In cadrul evenimentului, poti lega conversatii insemnate si poti chiar sa faci parte dintr-o miscare ce intentioneaza sa faca schimbari benefice in lume.