Kara Studio -Salon de Frumusețe și Senzualitate!

    

          Frumusețea există în interiorul și în sufletul fiecăruia dintre noi. Vino la salonul de frumusete Kara Studio pentru a te răsfăţa şi pentru a te îndruma în alegerea celor mai bune tratamente, astfel încât să-ţi redescoperi frumuseţea şi senzualitatea.

          Unul dintre principale puncte forte ale salonului Kara Studio sunt serviciile de manichiură / pedichiură și cele de masaj.

 

Încercați manichiura și pedichiura semipermanente JESSICA !

          Vă doriți unghii impecabile mai mult timp și nu reușiți să ajungeți săptămânal la manichiură? Alegeți această variantă care vă oferă o manichiură perfectă până la trei săptămâni!

Avantaje :

– unghiile dumneavoastră strălucesc timp de trei săptămâni de parcă abia ați fi ieșit de la manichiura;

– nu trebuie să ajungeți săptămânal, deci economisiți timp;

– mai avem și alte treburi de făcut? De data aceasta putem să facem orice fără a mai avea teama că lacul va sări de pe unghie.

– aveți unghiile moi, exfoliate sau casante și vi se pare imposibil să le puteți lăsa să crească? Acum scăpați de aceste griji pentru că manichiura semipermanentă vă trateaza și întărește unghia.

Manichiura semipermanentă este indicată, mai ales, în cazul unghiilor cu striații, exfoliate sau foarte fragile, deoarece culoarea semipermanentă le asigură o protectie 100%, iar baza le hrănește corespunzător.

– se usucă imediat, la lampa cu ultraviolete și nu mai există riscul să le stricați atunci când căutați cheile în geantă, când vă puneți mănușile sau pantofii;

– nu mai pierzi timp așteptând să se usuce bine și ești gata de acțiune. Nu cred că poți cere mai mult de la manichiură decât să te țină până la 3 săptămâni, să arate perfect și să pleci cu unghiile gata uscate.

          De regulă, o astfel de manichiură durează în jur de 60 de minute deoarece este un proces ce necesită atenție și migală. Operația în sine are mai multe etape: curățarea clasică a unghiei, aplicarea unei soluții de reglare a ph-ului unghiei, aplicarea unei baze, aplicarea culorii semipermanente, sigilarea unghiei cu un lac de finish. Ca să le dai jos, e nevoie de o alta vizită la salon, dar cu siguranță rezultatul o să-ți placă așa de mult că o să-ți dorești să-ți schimbi nuanța, nu să te întorci la  manichiura clasică.

 

Masajul:

           Una dintre cele mai ușoare și plăcute metode de evadare din cotidianul agitat este arta masajului. Acesta poate rezolva o serie de probleme de sănătate și te ajută să îți reîncarci bateriile.

Masajul este o experiență care nu trebuie ratată. De la relaxare, la scăparea de durere, beneficiile masajului terapeutic sunt numeroase.

Dacă ești obosită, încordată, te dor toți mușchii și stresul pare să fi pus stăpânire pe tine, te așteptăm în salonul nostru din București într-o atmosferă cât se poate de plăcută și de specială pentru o ședință de masaj în compania unui personal calificat, garantând maxim de responsabilitate și profesionalism.

Tipuri de masaj:

– Masaj de întreținere;

– Masaj de relaxare;

– Masaj anticelulitic;

– Masaj local/terapeutic;

– Reflexoterapie;

– Masaj de drenaj limfatic.

 

Kara Studio vă așteaptă în locația din strada Dr.Carol Davila, nr.74, București

Telefon mobil: 0722.229.144 

Telefon fix: 021.410.51.91 

www.kara-studio.ro 

PROGRAM DE LUCRU:

10:00 – 20:00 – DE LUNI PANA VINERI

09:00 – 16:00 – SAMBATA

Lasa-ti parerea!