Viata Sanatoasa cu un Antrenament Complet

 

 

 

 

Intrebati ce e sportul, oamenii au raspunsuri diferite:

– Un stil de viata;

– Show tv;

– o necesitate;

– Relaxare.

Raspunsul nostru:  fericire :).  Atata timp cat faci sport, sunt eliberati niste hormoni denumiti popular ” hormonii fericirii” , care iti dau o stare extraordinara.

Societatea , cel putin cea strans legata de oras, incearca sa suprime activitatea sportiva. Fie ca se  vand din ce in ce mai multe masini, apar scari rulante si lifturi peste tot sau oamenii sunt incurajati sa foloseasca taxiuri si mijloace de transport in comun, sportul incepe sa dispara.

Cu toate astea, exista numeroase modalitati de a face sport. Doar cei lenesi pot spune ca nu au cum, unde sau bani pentru a face activitati fizice.

Ghid365 iti prezinta 10 metode perfecte pentru un corp sanatos :

1) Mersul pe jos – Poate cel mai la indemana sport. Intareste musculatora, elimina grasimile si confera o stare de libertate. Poate data viitoare te gandesti de 2 ori inainte sa iei autobuzul o statie!

2) Urcatul scarilor – Stai la etajul 10? Nici nu stii ce norocos esti. Uita de lift o perioada si apoi spune-ne care e efectul.

3) Alergatul – Ceva mai greu de implementat insa, odata inceput, creaza dependenta.  Nu o sa mai poata trece o dimineata fara sa alergi.

4) Saritul corzii – O sfoara are toata lumea in casa. De ce sa nu o folosim intr-un scop sanatos?

5) Flotarile – Iti pun la contributie foarte multi muschi si iti modeleaza corpul extraordinar de frumos. Din seara asta, apuca-te si fa 10 flotari. O data la 2 zile creste numarul cu 1 flotare……..in cateva saptamani o sa vezi efectul.

6) Sexul – De mult nu mai e un subiect tabu si e extrem de sanatos. Daca ai cu cine, unde si cu ce …da-i drumul ! :))

7) Inotul– Inaintarea prin apa iti face corpul plin de energie si fericire. Desi e iarna, sunt cateva locuri in Bucuresti unde poti inota in voie. O sa ti le prezentam cand vom fi mai informati in legatura cu ele .  Daca stii un loc tare de inotat, lasa un comentariu :D!

8) Bicicleta – Surpriza din ultimii ani este ca , in Bucuresti cel putin, au aparut o gramada de biciclisti. De ce sa nu facem parte dintr-un grup select de oameni care lasa snobismul si comoditatea deoparte?

9) Arte martiale – Sporturile de contact sunt de asemenea extrem de bune. Nu iti recomandam sa te bati pe strada, insa o data pe saptamana, o ora de lupte e aur curat ( vezi Fight Club).  Ghid365 iti recomanda Club Jissen Do  pentru a te elibera de tensiuni si stres.

10 ) Ultima , dar cea mai complexa varianta este sala de fitness. Desi primele sunt gratuite si la indemana, ambitia, sau lipsa ei, le pune o piedica uriasa.  Salile de fitness castiga o lupta psihologica importanta dusa pro sportului. In primul rand, ai platit, deci nu e rentabil sa chiulesti. In al doilea rand, ajuns in sala, este cam greu sa tragi mata de coada atata vreme cat toti ceilalti lucreaza.

[facebook_ilike]

In functie de zona care iti e la indemana iti recomandam 3 super sali :

Gecofitness – ii gasesti in zona Stefan cel mare sau in zona Tei

Sana Vivendi – ii gasesti in zona Piata Rosetti ( Universitate)

Lotus Sport – ii gasesti in zona Eroii Revolutiei ( Langa City Mall)

 

Toate cele 3 sali sunt recomandate de Ghid365 si ofera servicii de calitate superioara la preturi decente spre mici :).

[postmap]

 

Si, pentru a sti cu cine avem de a face, suntem curiosi:

Cat sport faceti zilnic?

[poll id=”2″]

Lasa-ti parerea!