Mancare la Domiciliu – La Obor

Cine nu apreciaza mancarea buna? Intr-adevar, o portie buna de mancare o cere si pe a doua si sunt sanse sa ne privim in oglinda si sa vedem dublu 🙂 insa macar o data pe saptamana trebuie sa ne rasfatam simtul gustului cu ceva deosebit.

Multi prefera sa gateasca, multi prefera sa le gateasca altcineva si exista si o parte a populatiei care prefera sa comande de la profesionisti.

Va spuneam acum ceva vreme ca am mancat o shaorma incredibila la Obor. Eh, dovada ca nu v-am mintit este strict faptul ca s-au extins si spre livrari la domiciliu . Era un pas normal si pun pariu ca in scurt timp vor deschide mai multe locatii in Bucuresti, pentru ca mancarea lor este de-a dreptul gustoasa.


Si pentru ca oricat de bun ar fi un produs, daca nu are promovare se bucura doar un numar restrans de oameni de el, cei de La Obor s-au gandit sa va fidelizeze activitatea pe pagina lor de facebook . http://www.facebook.com/LaObor?fref=ts

Intra, da-le un like, fii cat mai activ ( share-uri, like-uri , comentarii) , urmareste AICI pe ce loc te afli si daca la sfarsitul lunii esti cel mai activ fan, castigi 2 pizza si 2 doze de suc .

Daca totusi ti s-a facut foame si vrei sa comanzi ceva bun, iata meniul :

MENIU                                           HARTA LIVRARE

Zona rosie : Comanda minima 30 Lei

Zona Galbena : Comanda minima 60 Lei

Zona verde: Comanda minima 100 Lei

 

CONTACT :

www.laobor.ro

075 561 8378

 

Era sa uit 🙂 . Va recomand sa incercati deliciosul Burger American. Este foarte foarte bun . Nu am cum sa va explic, trebuie doar sa incercati voi si imi explicati dupa aia ce si cum.

 

 

 

 

 

 

 

Sa aveti pofta si sa ne auzim sanatosi !

Lasa-ti parerea!