NEEDLE & INK Tatoos – Pentru Ca Tatuajul Este O Arta!

   Desenam de mici progresand si invatand arta in creion si hartie, avansand si ajungand printre cei mai buni tatuatori.  Pentru noi tatuajul este o arta cum o descriu si altii, de la inceput pina la sfarsit . De aceea vom ramane in amintirea celor care poarta pe ei arta creata de noi si nu ne vor uita niciodata.

Salon profesional de Tatuaj Cosmetic,Tatuaje & Body Piercing 100% Steril

Specializat in TATUAJ si BODY PIERCING , avand toate aprobarile si avizele acordate de catre institutiile de stat,Ministerului Sanatati ,sanepid si este in conformitate cu ordinul Nr.1136 din 27 iunie 2007 privind aprobarea normelor de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala publicat in monitorul oficial nr 484 din 19 iulie 2007 Legea nr.95/2006

Se lucreaza cu aparatura profesionala de ce mai buna calitate,culorile sunt din pigmenti de ultima generatie, non alergice si non toxice!Acele si consumabilele sunt de unica folosinta sterile 100%. Avem o gama variata de modele din toate categoriile si bijuterii pentru toate zonele corpului. Puteti veni cu incredere si fara retineri, deoarece se lucreaza in conditii igienice si sterile ireprosabile cu aparatura profesionala si cu respect fata de clienti.

 

Unde ne gasiti?

[postmap]

B-DL UVERTURII NR 110
Bucuresti
salon@needle.ro
0765.479.726
http://www.needle.ro

Lasa-ti parerea!