Recomandări pentru o vacanță la mare cu cei mici

Iubești marea din tot sufletul și aștepți, cu nerăbdare, an de an, să vă revedeți. Au fost puțini anii în care ai ratat Marea Întâlnire, și pe care îi regreți și acum. Chiar și luna de miere ai petrecut-o tot pe litoral, pentru că nu ai putut să stai departe de Mare în cele mai fericite momente ale vieții tale. Ai optat pentru un hotel in Venus drept cazare, iar restul… a fost de neuitat. Acum ești mamă și ai vrea să îi oferi micii tale minuni prima întâlnire cu marea. Ai primit acceptul medicului, dar în același timp parcă îți este teamă de o călătorie așa lungă, și nici nu știi cum va reacționa cel mic. Pentru a-ți fi mai ușor, avem și noi pentru tine câteva recomandări pentru o vacanță reușită, la mare, alături de copii.

Fii organizată!

Pentru ca o vacanță să fie reușită, fără incidente neplăcute, este important să te pregătești din timp. Fă-ți o listă cu toate cele necesare, taie de pe ea tot ce nu este necesar, studiază ce posibilități de recreere ai și pentru cel mic, și nu uita să îți dotezi trusa de medicamente cu tot ceea ce este nevoie: antitermice, creme de protecție solară, dezinfectante și multe altele.

Ce conține geanta de voiaj pentru cel mic

Lasă pentru bagajele mari pentru toate tot ceea ce ține de îmbrăcăminte și încălțăminte, iar geanta de voiaj rezerv-o pentru cel mic. Aici trebuie să se regăsească schimburi, șervețele umede – pachet mare, gel dezinfectant, scutece, cremă pentru funduleț, suzete, biberoane, pungi pentru gunoi/scutece murdare, crème de protecție solară, pălăriuță, costum de baie, jucării și tot ce mai consideri necesar.

Cazarea

Chiar dacă atunci când erați doar voi doi nu erați atenți chiar la toate detaliile, acum lucrurile se schimbă. Pentru o vacanță cu adevărat reușită, o cazare all-inclusive este de data aceasta necesară. Un hotel de 4 stele in Venus este perfect, deoarece este una dintre stațiunile perfecte pentru cei care merg la mare cu copiii, iar la hotel găsești și înțelegerea necesară pentru a-i pregăti acestuia mese care să îi respecte stilul alimentar, indiferent de vârstă.

Drumul către destinație

Pentru ca drumul să nu fie atât de solicitant pentru cei mic, poți opta pentru călătoria pe timpul nopții, sau astfel încât cei mici să doarmă o bună parte din călătoria către destinație. Fii pregătită cu un biberon cu lapte, să alăptezi, să ai o caserolă cu câteva felii de fructe sau biscuiți care îl mai pot ține ocupat. De asemenea, nu uita nici de jucăria preferată a acestuia, ceva metode de a le distrage atenția: cărți de colorat, un CD cu muzica preferată, o carte cu povești…

Drumul cu cel mic către destinația aleasă pentru prima data poate fi destul de solicitant. La fel și vacanța, care nu va mai fi deloc ca atunci când mergeați doar voi doi! Dar, în același timp are un farmec nou, aparte, și pe care îl veți aprecia din ce în ce mai mult!

Gasesti Hotel Melodia pe Strada Gala Galaction, Venus.