Restaurant Casa Luminita – Locatia Perfecta a Evenimentelor!

[vslider name=”AAA”]

 

Dacă ai de organizat un eveniment sau pur și simplu vrei să ieși într-o locație discretă și cu bun gust,restaurantul Casa Luminița este o variantă ideală. Produsele și serviciile noastre sunt la cele mai înalte standarde și satisfac exigențele oricărui consumator. Vă oferim mâncăruri tradiționale, ca la mama acasă, sau specialități internaționale.

Restaurantul “Casa Luminita” se afla situat in Soseaua Theodor Pallady, numarul 287, sector 3, zona Ozana. Acesta dispune de o terasa acoperita cu o capacitate de aproximativ 100 persoane unde puteti asculta muzica de calitate, intr-o oaza de verdeata. Casa Luminita dispune de doua saloane foarte elegante, cu o capacitate de 100 si respective 170 persoane.

Meniu Evenimente:

Restaurantul este dotat cu o bucătărie cu un meniu international atat a-la-carte, cat si pentru evenimente speciale: nunti, botezuri, onomastice. La aceste evenimente meniul este alcatuit din :

75 Lei = 20 Euro   – 2 feluri, evenimente rapide.   (onomastice)
145 Lei = 34 Euro – 3 feluri, serviciu de zi.           (botezuri)
185 Lei = 45 Euro – 4 feluri, serviciu de noapte.   (nunta)

All Inclusive – 245 Lei = 56 Euro
Ultra All Inclusive – 500 Lei = 107 Euro

Restaurantul dispune de 80 de locuri de parcare.
1. Nu exista limita la bauturi
2. Nu exista taxe de sala sau de dop
3. Comision personal de 6%

4. La serviciile de noapte nu exista ora de plecare sau limita de sonorizare
5. Duminica se ofera discount 10%
6. Serviciile de noapte sunt incluse in pret
7. Toti clientii sunt obligati ca la sfarsitul evenimentului sa-si mentioneze parerile si pozitia fata de serviciile primite, in caietul unic de control al unitatii.

8. Meniurile pot fi adaptate in functie de preferintele culinare sau bugetul de care dispune fiecare client

Saloanele beneficiază de aer condiționat.

Pentru a îți face o idee asupra locului, îți prezentăm 2 imagini panoramice ale saloanelor:

 Dacă este vară, dorești să te răcorești pe terasă și să uiți de caniculă, acesta este locul potrivit, terasa beneficiind de instalație de climatizare de ultimă generație.

Nu i-am uitat nici pe cei împătimiți de sporturi, terasa noastră beneficiind de un retroproiector unde poți vedea în cele mai bune condiții evenimentele preferate.

Unde găsești restaurantul:

Accesul este foarte facil, mai ales dacă vii cu mașina. Dacă mergi sau te întorci de la mare, te poți opri pe la noi, deoarece suntem foarte aproape de autostradă. Bulevardul Theodor Pallady dispune de 3 benzi, așadar nu vei găsi aglomerație, iar în cazul în care vrei să apelezi la mijloace de transport în comun, stația de metrou 1 decembrie este la 7 minute de mers pe jos.

[postmap]
Bulevardul Theodor Pallady, nr 287, sector 3, Bucuresti

contact@casaluminita.ro

www.casaluminita.ro

0723.500.565

0749.202.000

Persoana contact: Lucian Ionescu

Lasa-ti parerea!