Salon De Tatuaje Și Piercing NEXT LEVEL TATTOOS COSTI

      
NEXT LEVEL TATTOOS COSTI  – este un salon infiintat in Bucuresti, deoarece din ce in ce mai multi clienti din capitala au inceput sa ‘’migreze ‘’catre salonul din Targu-Jiu,  am hotarat sa deschid portile salonului cu nr.2 in Bucuresti. Salonul este dotat conform noilor prevederi CE. in domeniu.  Folosim aparatura de ultima generatie, de la firme de profil recunoscute pe plan mondial: 100%  steril, ace de unica folosinta,  pigmenti organici.
In acest salon timpul de asteptare pentru programare este extrem de scurt, deoarece suntem o echipa de tatuatori cu experienta si facem programarile de pe o zi pe alta.
Artiştii salonului sunt:
Costi:  Membru în Asociaţia  Tatuatorilor Profesionişti din România. In anul 2010 a pus bazele Asociatiei Tattoo & Piercing Romania.
Costi este recunoscut international, participant la conventii internationale de tatuaj  in Germania, Austria, Franta, etc. şi caştigător în Frankfurt 2008/2012, Sunny Beach 2010, Karlsruher Tattoo Convention 2011.Iasi 2011/2012 et..
In anul 2010 a reusit sa organizeze o prima conventie internationala de tatuaje, unde a reunit unii dintre cei mai buni artisti tatuatori interni dar si internationali, pe care a duso deja la a 3-a editie in 2012. www.tattooconvention.ro
Molea Cornel alias Mornel:  tatuator care a urmat cursurile de tatuaj la Tattoos Costi în Tg-Jiu cu brio, a practicat tatuajul profesional intr-un salon din Bucureşti, fiind cooptat pentru acest proiect numit ‘’Next Level Tattoos Costi’’ datorită evoluţiei din munca lui . Este de asemenea un participant la conventii internationale de tatuaj  in Germania, Austria, Bulgaria, castigator in Bucuresti 2010/2011, Iasi 2010/2011, Sibiu 2012,
BARBU MARIUS  alias MOSHU, un desenator iscusit si un tatuator pe cinste, cu o experienta acumulata in diverse saloane , si cooptat in proiectul ‘’Next Level  Tattoos Costi’’ datorita profesionalismului de care a dat dovada.
Astia suntem si va asteptam un pt un tatuaj de calitate la salonul nostru, calitatea lucrarilor noastre ne recomanda!
Atentie, cream dependenta!
Unde ne gasiti?
[postmap]
  • 0722479042  Costi
  • next_level_tattoo@yahoo.com

One Response

  1. Anita December 9, 2012

Lasa-ti parerea!