Studio Fusion Salon – Redescoperirea Frumusetii Naturale!

  

          Salonul Studio Fusion este un salon de infrumusetare in Bucuresti asemenea unei mici oaze de liniște și relaxare, al cărui personal știe să te facă să te simți răsfățată și te va ajuta să-ți redescoperi frumusețea naturala și look-ul care ți se potrivește cel mai bine.

Pentru ca tu să fii cât mai mulțumită, salonul de frumusete Studio Fusion îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii de care să te bucuri în voie:  un masaj cu uleiuri esențiale, o remodelare corporală, tratamente cosmetice personalizate CHOLLEY – Elvetia  (metodă clasică manuală combinată cu metoda SPA). O manichiură french permanentă / semipermanentă, manichiura spa sau pedichiura spa cu produse OPI, îți poți schimba culoarea părului cu produse profesionale din gama JOICO și L’OREAL, te poți bronza natural (cu soluție organică) fără solar sau poți beneficia de un masaj relaxant.

          În salonul de frumusete Studio Fusion vei găsi suficiente motive pentru a reveni ori de câte ori vei simți nevoia de a fi relaxată, răsfățată și mai frumoasă. Totul este inspirat și împrumutat de natură.

Vă așteptăm și vă garantăm că veți fi mulțumiți de serviciile noastre!

Studio Fusion

urban day spa

Adresa: Calea Dorobanților 189, apartament 1, Sector 1, București

Telefon: 0723fusion (0723.387.466) / 0734 488 098

www.studiofusion.ro

office@studiofusion.ro

Lasa-ti parerea!