Top5 Beneficii Pe Care Le Aduce Scrima

Cu totii practicam un sport sau cel putin avem momente in viata cand vrem sa ne apucam de asa ceva. Daca locuiesti intr-un oras mare , sunt cateva optiuni foarte bune. Exista clasicele Sali de fitness, fotbal , tenis sau Sali de dans, insa exista si sporturi mai putin mediatizate precum scrima.

 

Cu siguranta, nu de putine ori in copilarie, fiecare dintre noi s-a jucat de-a duelistul cu o rigla sau cu un bat si era foarte captivant.
Ghid365.ro va propune sa va amintiti mirosul copilariei , incercand sa luati lectii de scrima. Este un sport perfect atat pentru copii cat si pentru adulti si are foarte multe beneficii, dintre care va vom enumera 5.

 

 

  •      O conditie fizica foarte buna si tinerea obezitatii departe.
  •       Imbunatatirea moralului si a spiritului competitiv.
  •       Imbunatatirea dexteritatii  si a tehnicilor de aparare. Scrima nu inseamna doar atac, pentru a fi bun in acest sport trebuie sa stii sa te aperi si sa fii continuu „ in priza”
  •  Intarzierea procesului de imbatranire . Da , este o realitate faptul ca , acei oameni cu activitate sportiva regulata tind sa imbatraneasca mai frumos.
  •  Imbunatatirea capacitatii de concentrare si de luare rapida a unor decizii vitale.
Acestea ar fi 5 dintre beneficii, insa sunt mult mai multe. Pentru a le descoperi, trebuie sa incercati pe pielea voastra o lectie de scrima.
Ghid365.ro va recomanda 2 sali de scrima in Bucuresti , unde va puteti elibera talentul sau pur si simplu va puteti distra :
 
 
 
Săli de antrenamente București:
Sala 1 – Bd. Ștefan cel Mare nr. 7-9, sector 2.
Sala 2 – Bd. Ion Mihalache nr. 162, sector 1.
Tel.: +40722413639
Email: lupucristianromeo@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa-ti parerea!