Top5 cele mai frecvente Facebook-isme in Romania si nu numai

Ne petrecem o mare parte a zilei conectati. Din pacate este o realitate a prezentului pe care oricat am blama-o nu o putem scoate din viata noastra. Si de ce am face-o ? Suntem mai informati ca niciodata si avem lumea la picioare.

In valtoarea asta a retelelor de socializare, exista fara doar si poate rutina. Rutina pe care o intalnim zilnic si care ni se pare normala, ne place sau ne enerveaza. ghid365.ro iti prezinta top5 cele mai frecvente facebook-isme ( Rutina intalnita pe Facebook)

1) Pagini de Facebook Lala Band 

………………..Nu e mult de spus. Stiu foarte vag cine sunt , insa vad ca pagini dedicate acestei trupe apar ca ciupercile dupa ploaie. Si cum nu e de ajuns, lasa comentarii si rugaminti fierbinti de share-uri peste tot .

2) Poze cu pisicute, caini si animale in general

  De ce sa nu recunosc, Ghid365 a postat si posteaza poze din aceasta categorie. Fac parte din categoria imaginilor relaxante si exista multi oameni care au facut adevarate afaceri doar din poze si filme cu pisicute si caini .

3) Mesaje motivationale, de iubire si de inima albastra 

Sunt bune, incurajatoare si frumoase, insa ce e prea mult e prea mult. Pe viitor, daca va faceti o pagina de facebook, va recomand sa nu mai plangeti prin intermediul ei. Nu e frumos.

4) " Saruta-ti mana de 5 ori" 

Ce e asta? Presupun ca ati descoperit mesaje de genul " Saruta-ti mana de 5 ori, lasa 1000 de comentarii si o sa iti apara scrijelit pe frunte numele persoanei iubite! " . Nu, nu o sa iti apara, dar daca vrei sa lasi 1000 de comantarii, scrie si ghid365.ro pe acolo pe undeva. Va multumesc ! 🙂

5) Derp, Derpina si restul animalutelor de Facebook 

Trebuie sa recunosc, mi se par amuzante uneori. Totusi, nu e bine sa exploatam copiii de 3 ani , sa ii punem sa ii deseneze pe mama si pe tata si apoi sa le vindem operele pe bani multi.   Mai stiti facebook-isme?  Spuneti-le mai jos . Intre timp, daca nu ne-ai dat inca un like , apasa pe butonul de mai jos !

 

[like_to_read]Iti multumim ca ne apreciezi ![/like_to_read]

Lasa-ti parerea!