transport anglia

Antonio Tony

Trei firme de transport catre Anglia, ale caror oferte trebuie luate in seama

transport angliaCalatoria catre Anglia poate fi o experienta cu adevarat placuta daca conditiile de confort si siguranta sunt respectate. Multi pasageri aleg sa calatoreasca cu autocarul catre Marea Britanie din varii motive: frica de zbor si avion, costuri mai mici fara de autoturism personal, traseu bine stabilit si bine cunoscut de personalul experimentat cu care colaboreaza firmele de transport Anglia.

Pe segmentul de servicii transport Romania Anglia, s-au remarcat in ultimii ani numeroase societati, iar alegerea firmei de transport persoane potrivita poate fi o adevarata provocare. Cele mai importante caracteristici ale calatoriei cu autocarul care fac calatoria de aproximativ doua zile mai placuta sunt: confort, siguranta, rapiditate, seriozitate.

EuropaBus, EuroTrans si Viotur sunt trei companii care pun la dispozitia doritorilor in fiecare zi cate un autocar Romania Anglia. Aceste societati asigura cele mai noi autocare, cele mai mici preturi si cele mai bune conditii de calatorie.

EuropaBus – siguranta si confort garantat

Fata de compania anterioara, specialistii de la www.europabus.ro au mai multe rute si mai multe multe puncte de plecare catre Anglia. Cu Europa Bus se pleaca aproape din toate marile orase ale tarii, deci pasagerii nu trebuie sa plateasca sume suplimentare pentru deplasare. Echipele de transport Anglia sunt bine instruite astfel ca intreaga calatorie sa se desfasoare in cele mai bune conditii pentru clienti.

Pasagerii ce aleg sa calatoreasca cu EuropaBus pot transporta in Anglia bagaje mari de pana la 50 kg si bagaje de mana cu lucruri personale. Acestia asigura tuturor calatorilor o masa calda pe parcursul traseului si suficiente pauze incat fenomenul de oboseala fizica sa fie mai putin resimtit. De reduceri substantiale se pot bucura copii cu varsta de pana la 10 ani, persoanele care aleg sa faca cursa tur-retur si grupurile formate din mai mult de cinci persoane.

EuroTrans – flexibilitate si confort sporit

Ca si operatorii EuropaBus si cei de la EuroTrans asigura curse regulate catre Anglia din diferite orase ale tarii. Si autocarele utilizate de acestia sunt moderne si asigura cele mai inalte standarde de confort. Aceasta societate permite transportul animalelor de companie contra unei taxe suplimentare. Deci cei ce isi indragesc prietenii necuvantatori ii pot lua in vacanta si pot petrece minunat. Cele aproximativ doua zile petrecute in autocarele EuroTrans pot fi mai placute datorita dotarilor multiple cu care sunt prevazute mijloacele de transport.

Viotur – o companie care incepe calatoria cu dreptul

Compania Viotur asigura curse regulate catre numeroase orase din Mare Britanie. Societatea pune la dispozitia clientilor microbuze si autocare prevazute cu cele mai bune dotari, astfel ca intreaga calatorie sa fie placuta pentru pasageri.

Acestia au oferte generoase si discounturi speciale pentru studenti si grupurile formate din mai multe persoane. In pretul biletelor pasagerii pot transporta un bagaj mare de cala de pana la 45 kg si un bagaj mic de mana. In anumite zile operatorii ofera si o masa calda pe parcursul traseului.

Cel mai mare inconvenient ar fi ca punctul de plecare este din Galati, deci pasagerii din alte judete care doresc sa prinda ofertele companiei Viotur catre Anglia, trebuie sa se deplaseze in Galati.