Aiosif

4 tipuri de seminte care te tin departe de cancer

In constanta cautare a ameliorarii tratamentelor contra cancerului, mai multe investigatii au determinat ca in natura exista numeroase substante cu o puternica actiune anti-cancer care nu vin cu efecte secundare negative, spre deosebire de chimioterapie.

in

Alternativele naturale au drept principal obiectiv diminuarea probabilitatii de a dezvolta aceasta maladie. Totusi acestea iti pot intari sistemul imunitar si in acelasi timp te pot ajuta sa stopezi cresterea celulelor maligne.

Iata insa patru tipuri de seminte care si-au demonstrat eficienta atunci cand vine vorba despre tumori.

Semintele de mar. Semintele de mar sunt considerate a fi de experti drept cele mai bune ingrediente naturale, cele mai puternice pentru a lupta contra cancerului. S-a dovedit stiintific ca semintele de mar pot inhiba cresterea celulelor maligne in cazul diferitelor tipuri de cancer precum:

  • cancerul de colon.
  • cancerul de plamani.
  • cancerul de pancreas.
  • cancerul de stomac.
  • cancerul la san.

Compusii fito-chimici continuti de semintele de mar sunt de o mie de ori mai eficienti decat Adriamycinul, un drog chimioterapeutic folosit in lumea intreaga.

Semintele de struguri. Extrasul obtinut din semintele de struguri este o sursa bogata de antioxidanti si de bioflavonoizi care pot combate eficient celulele cancerigene. Semintele de struguri pot astfel sa reduca cu 67% cresterea celulelor maligne.

Semintele de in. Semintele de in au o actiune foarte puternica atunci cand vine vorba despre a lupta contra cancerului. Au puterea de a stimula apoptoza celulelor canceroase si inhiba angiogeneza, ce ar putea evita aparitia de metastaze. Sunt indicate in cazul cancerului de san si pot actiona pe post de fitoestrogeni.

Semintele de caise. Caisele contin un nivel important de vitamina B17 cu o actiune anti-cancer. Este o vitamina excelenta pentru a preveni boala dar si pentru pacientii care sufera din cauza ei.

Pentru a diminua gustul amar al acestor seminte este de ajuns daca le amesteci cu un strop de nucsoara, de orz crud sau de nuca de cocos razuita.

Consumul regulat de seminte te poate ajuta sa previi aceasta boala sau pe post de complement in tratarea acestei boli.