admin

5 avantaje ale portilor de aluminiu

1. Durabilitate

Porțile din aluminiu sunt puternice și rezistente la coroziune și rugină, astfel încât vor rezista mulți ani cu o întreținere minimă. De asemenea, pot fi proiectate pentru a se adapta la orice dimensiune sau formă de proprietate, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cei care doresc o poartă sigură și atractivă. In ciuda faptului ca sunt usoare, portile de aluminiu rezista foarte bine si la socuri fizice.

2. Întreținere redusă

Porțile din aluminiu nu necesită vopsirea, amorsarea sau etanșarea tradițională, deoarece nu necesită întreținere. Puteți, totuși, să le curățați și să le lustruiți cu o cârpă umedă. Pentru a păstra porțile din aluminiu cu aspect nou, este suficient să le ștergeți cu o cârpă curată din când în când.

3. Estetică bună

Aluminiul este un material durabil, cu o varietate de culori și finisaje diferite. Diferitele opțiuni vă permit să creați o estetică personalizată care să se potrivească proprietății și stilului dvs. de viață. Puteți alege dintr-o varietate de modele și culori.

4. Greutate redusă

Aluminiul este un material extrem de ușor, ceea ce îl face foarte potrivit pentru aplicațiile de exterior.Greutatea mică nu îi compromite rezistența sau durabilitatea.

5. Rezistentă la coroziune și rugină

Aluminiul este rezistent la coroziune și rugină, ceea ce îl face o alegere durabilă pentru aplicațiile de exterior, cum ar fi terasele, piscinele și căile de acces. Cu toate acestea, este important să îl țineți departe de lumina directă a soarelui pentru a preveni oxidarea acestuia.