admin

5 motive pentru care ar trebui sa apreciezi jocul de poker

downloadDe regula, parerile oamenilor cand vine vorba de jocurile de noroc , sunt impartite. daca pentru unii, acestea reprezinta un subiect tabu, pentru altii reprezinta un adevarat stil de viata. Dintre jocurile de noroc, cu siguranta cel mai discutat, cel mai apreciat si deopotriva cel mai hulit este pokerul. Este un joc care a aparut inca din cele mai vechi timpuri, are mai multe variante si este raspandit cu succes in toata lumea, devenind chiar un sport foarte urmarit.

Odata cu dezvoltarea internetului, pokerul a luat un avant incredibil. Cu zeci de case de pariuri online si cu platforme din ce in ce mai bune si mai interesante, foarte multi oameni au inceput sa isi castige existenta jucand acest joc. Cu o singura cautare pe google pentru expresia play poker, vei gasi zeci de site-uri care iti ofera apreciatul joc, fie gratuit, fie pe bani.

Daca esti nedumerit si nu stii daca jocul de poker merita sau nu apreciat, iata 5 motive pentru care ar trebui sa il apreciezi:

Este un joc care stimuleaza inteligenta. Pentru a juca poker trebuie sa gandesti. Desi, teoretic este un joc de noroc, practic, norocul are mai putin de a face cu cei care castiga la aceste jocuri. Pentru a castiga, trebuie sa fii foarte inteligent si sa poti simula inexpresivitatea, pentru a nu-ti trada emotiile, de unde si expresia ” poker face”

Stimuleaza competivitatea. Intotdeauna, pokerul il vei juca cu alte persoane, fie ca e vorba de cel online, fie ca este vorba de cel live, lucru care iti va stimula spiritul competitiv;

Poate aduce castiguri semnificative. Exista oameni care isi castiga existenta jucand poker. Pentru a face asta insa, trebuie sa inveti foarte mult si sa stii cum sa joci. Odata ce ai deprins secretele pokerului, poti incepe sa cistigi din ce in ce mai multi bani, fara sa risti foarte mult. Pentru asta insa, ai nevoie de o strategie bine pusa la punct si de stapanire puternica de sine;

Este distractiv. Cu siguranta este un joc distractiv, care reuseste sa faca timpul sa treaca mai repede si mai frumos. Nici nu iti vei da timpul cand au trecut cateva ore de joaca;

Este un joc de societate. Jucand poker, vei socializa cu alte persoane si vei invata cate putin din secretele fiecaruia.

Per total, Pokerul nu este nici pe departe jocul perceput de majoritatea oamenilor, acela de distrugator de vieti si poate fi chiar un liant puternic pentru o viata bine pusa la punct. Pentru asta, este nevoie de putina inteligenta si stapanire de sine.