admin

Unde ne cazam in Bucuresti si cat ne costa?

hjBucurestiul este un oras cu adevarat agitat, in care, pe langa localnici, se mai gasesc zeci sau chiar sute de mii de oameni care sunt in trecere sau care stau doar cateva zile. Fie ca vin in vizita si vor sa cunoasca frumusetile capitalei, fie ca vin cu afaceri sau pur si simplu la cumparaturi, cei care ajung in Bucuresti au nevoie de un loc unde sa stea peste noapte.

Acest lucru nu este o problema, deoarece gasesti zeci de oferte care mai de care mai tentante. Din pacate, daca nu cunosti orasul, s-ar putea sa dai peste un motel in zone marginase sau peste un loc care sa nu te multumeasca din punct de vedere al confortului. Asadar, daca iti doresti calitate in momentul in care te hotarasti asupra unei nopti de cazare in Bucuresti, trebuie sa tii cont de mai multe detalii:

  • Zona in care este unitatea de cazare. Conteaza extrem de mult. Fiind vorba de un oras mare, daca te cazezi undeva la periferie, risti sa faci peste o ora pana in centru si sa pierzi extrem de mult timp. Axeaza-te pe zone precum Unirii, Romana, Universitate, Gara de Nord, Stefan cel Mare sau Victoriei, care iti garanteaza acces rapid aproape oriunde in oras;
  • Parerile clientilor. Din fericire, odata cu internetul, gasesti mii de pareri despre un serviciu si despre o firma. Inainte de a plati pentru o cazare, asigura-te ca oamenii care au ales acel hotel sunt multumiti de servicii;

  • Serviciile oferite. Cateodata, ai nevoie de mai mult decat o simpla cazare. Axeaza-te pe un hotel care are disponibil si un restaurant sau diverse alte servicii care ar putea fi utile la un moment dat, precum internet wifi.

  • Pret. Asigura-te ca pretul este unul decent si se raporteaza exact la calitatea serviciilor!

Dupa ce ai stabilit toate criteriile, poti alege hotelul. Unul dintre cele care ne-a atras atentia, este hotel Ave, care dispune de doua locatii, preturi modeste si numeroase variante de cazare. Ajungand aici, poti alege intre camera single, studio, camera dubla sau apartament iar returile se incadreaza intre 150 de lei si 280 de lei pe noapte.

Cele 2 locatii sunt la Piata Victoriei si langa Parlament, asadar, ai acces facil peste tot in oras.