admin

5 motive sa iti iei apartament in Berceni

8084564_8_644x461_berceni-monaco-towers-Intr-o perioada in care preturile la apartamente la nivel national tind sa scada, Bucurestiul ramane unul din orasele care nu simt criza imobiliara la fel de puternic si isi mentine preturile destul de sus. Acestea insa, difera foarte mult in functie de zona unde vrei sa iti cumperi apartamentul. Cea mai ieftina zona este fara doar si poate Ferentari, urmata de Rahova, insa acestea sunt evitate de majoritatea cumparatorilor.

Una dintre zonele acceptate, care are preturi mici, este zona Berceni. Cu mai multe blocuri de apartamente noi, Berceni ofera solutii imobiliare pentru tineri la preturi destul de mici. Pretul unei garsoniere poate incepe de la doar 25 000 de euro, bani care includ destul de multe facilitati, precum Metrou, zona linistita si constructie noua.

Daca iti doresti un apartament in aceasta zona, o simpla cautare pentru Apartamente sector 4 iti va afisa numeroase optiuni. Foarte multe anunturi imobiliare contin si poze si majoritatea detaliilor despre apartament, asadar, vei putea viziona apartamentele stiind deja ce vei gasi. Daca nu te-ai hotarat inca, iata 5 motive pentru care ai putea opta pentru un apartament in Berceni, in detrimentul altor zone:

  • Ai statii de metrou aproape. Berceniul este unul din cartierele norocoase care dispune de o linie de metrou care il strabate, facand accesul la acest mijloc de transport destul de rapid;
  • Este o zona linistita. Spre deosebire de alte cartiere, Berceniul este chiar linistit, putand sa circuli noaptea fara probleme.
  • Dispune de numeroase centre comerciale. Ai de ales intre foarte multe centre comerciale, de unde poti achizitiona produsele zilnice. Poti opta pentru piete, pentru supermarketuri, hipermarketuri sau malluri;
  • Ai acces facil la spital, farmacii, scoli si gradinite. FIind un cartier foarte locuit, poate cel mai locuit al Bucurestiului, Berceniul ofera numeroase facilitati in acest sens;
  • Ai numeroase optiuni de apartamente noi si ieftine. Spre deosebire de alte zone, preturile apartamentelor de aici sunt mici, unul din motivele pentru care ar trebui sa le alegi fiind faptul ca multe sunt nou construite.

Per total, zona Berceni este o optiune de luat in calcul in momentul in care doresti sa achizitionezi un apartament.