admin

5 motive pentru care permisul de conducere iti va fi util

permisul-de-conducere-pentru-mopedePermisul de conducere poate fi considerat un simbol al libertatii de miscare. Daca locuiesti intr-un oras mare, muncesti la mare distanta de casa sau vrei sa fugi in fiecare week-end la mare sau la munte, fara permis de conducere este mai dificil sa realizezi toate aceste lucruri.

 

Va propunem asadar 5 motive principale pentru care ar trebui sa fiti beneficiarul unui permis auto :

 

 

  • 1. Multe joburi necesita si detinerea unui permis de conducere, in general la categoria B. Joburi precum agent de vanzari, reprezentant comercial sau manager, necesita deplasari frecvente in oras sau in orase alaturate. Daca detii permisul de conducere, vei putea sa alegi dintre mai multe oportunitati profesionale.
  • 2. Poti pleca la orice ora si in orice zi intr-o mica escapada in afara localitatii. Daca la ora 12 noaptea ai chef sa vezi rasaritul la malul marii, te sui in masina si conduci cateva ore pentru a-ti satisface placerea. Chiar daca nu detii o masina, poti oricand sa inchiriezi una.
  • 3. Ajungi mai rapid si mai confortabil la destinatie. De multe ori se intampla sa schimbi cateva mijloace de transport pentru a ajunge zi de zi la locul de munca. Daca te sui la volanul propriei masini, ajungi mai repede si eviti stresul si disconfortul schimbarii mijloacelor de transport. Asculti muzica,esti ferit de frig sau de caldura, alegi rute cat mai directe/scurte.
  • 4. Eviti nebunia din mijloacele de transport. Din pacate autobuzele, tramvaiele si metrourile din Romania sunt adesea extra-pline, murdare si niciodata nu stii cat vei face din punctul A in punctul B.
  • 5. Cumparaturi fara stres. Te poti duce in supermarket sa cumperi tot ce ai nevoie pentru o luna intreaga si poti cara obiecte voluminoase fara stres. Iar daca in toiul noptii ti se face pofta de o pizza sau ai nevoie de o pastila pentru dureri, ajungi repede si usor intr-o locatie non-stop.

    Daca esti din Bucuresti si vrei sa urmezi scoala de soferi, noi iti recomandam Scoala de soferi Dicu, o scoala cu instructori profesionisti, cu preturi concurentiale si flexibilitate pentru orele de condus.