Minte tanara

admin

5 sfaturi ideale pentru o minte tanara

childhood-imageCopilaria poate rezista pana la adanci batraneti daca stim cum sa ne bucuram de viata, chiar daca trupul nu ne mai asculta si incepe sa se uzeze iar cei din jur nu ne mai trateaza cu experesia ” Vai, ce copil frumos”. Pana la urma, mintea este cea care trebuie sa ramana mereu tanara, iar pentru a avea o minte tanara, trebuie sa o intretinem. Secretul pentru a ramane mereu tanar, este foarte simplu : distreaza-te si joacate. Ca orice copil, trebuie sa privesti viata cu maxima curiozitate, sa te distrezi si sa cauti lucruri minunate acolo unde niciun adult nu gaseste nimic interesant.

Iata cateva lucruri pe care le poti face, fara rusine si fara regrete:

  •  Canta in baie!  Nu stii sa canti?  Nu conteaza! Fii un star in propria baie si simte-te bine. Cantatul ne face mai fericiti iar statistic, cei care canta sunt mult mai multumiti cu viata lor. Daca ai curaj, poti sa incerci chiar si un club de karaoke;
  • Viziteaza un parc de distractii. De cand nu te-ai mai dat intr-un carousel sau intr-o tiribomba? Crezi ca sunt pentru copii?  Cu siguranta!  Tu ce esti?
  • Danseaza in ploaie!  Orice varsta ai avea,trebuie sa te bucuri de natura si de momentele minunate pe care le ofera. Cand se pregateste sa dea un ropot de ploaie de vara, nu te ascunde in casa!  Iesi si bucura-te de picurii racorosi!
  • Nu lua viata prea in serios!  Inchipuie-ti ca viata nu este mai mult decat un joc, pe care trebuie sa il treci cu zambetul pe buze. Este adevarat, nu se stie daca ai mai multe vieti, insa decat o viata plina de crispare, mai bine o viata plina de glume si de veselie!
  • Initiaza o bataie cu perne. Ia-ti toti prietenii intr-un parc si provoaca-i la o lupta cu perne sau cu pistoale cu apa! Nu exista ” Sunt prea batran pentru asa ceva”. Convinge-i si pe ei de asta!

Pana la urma, viata, fericirea si modul in care traim sunt alese de noi. Nu exista om trist sau om fericit, exista doar om care alege sa fie trist sau om care alege sa fie fericit :).