aparate slabit

Alexandra

Aparate de slabit cu electrostimulare – cum castigi lupta cu kilogramele in plus

aparate slabit

Kilogramele in plus si musculatura lipsita de tonifiere sunt doua dintre cele mai comune probleme pentru cei care incearca sa obtina silueta ideala. 

In acest context, gama de aparate slabit cu electrostimulare reprezinta o solutie moderna si eficienta, fiind o alternativa la orele lungi petrecute in sala de sport. Afla in continuare cum functioneaza aceste dispozitive si daca merita sa ai in oferta salonului tau de infrumusetare un astfel de tratament de remodelare corporala!

Ce sunt aparatele de slabit cu electrostimulare?

Aparatele de slabit cu electrostimulare sunt dispozitive care folosesc impulsuri electrice pentru a stimula muschii, imitand contractiile musculare care se intampla in timpul exercitiilor fizice. Aceasta metoda, cunoscuta si sub denumirea de electroterapie sau stimulare electrica neuromusculara, este utilizata nu doar pentru slabire, ci si pentru tonifiere si relaxare musculara.

Cum functioneaza aparatele de slabit cu electrostimulare?

Principiul de baza al acestor aparate de slabit este destul de simplu. Dispozitivul trimite impulsuri electrice prin piele catre nervii care controleaza muschii specifici. 

Aceste impulsuri le imita pe cele pe care creierul le trimite in timp ce corpul se afla in miscare, precum alergatul sau exercitiile fizice. Rezultatul este o contractie musculara puternica si profunda, care poate tonifia musculatura, imbunatatind circulatia in zona stimulara si chiar avand un efect benefic si asupra metabolismului.

Ce zone pot fi tratate?

Aparatele de slabit cu electrostimulare pot fi folosite pe diverse parti ale corpului, inclusiv:

 • Burta: pentru a reduce grasimea si tonifia muschii.
 • Brate: ideal pentru tonifierea tricepsilor si bicepsilor.
 • Picioare: poate ajuta la modelarea coapselor si la tonifierea gambelor.
 • Fese: pentru un aspect mai ferm si ridicat (lifting).

Cum decurge o sedinta de remodelare corporala cu un aparat de slabit?

O sedinta tipica intr-un salon de infrumusetare incepe cu consultarea clientului, pentru a intelege obiectivele acestuia si pentru a identifica zonele problematice. 

In functie de aceste detalii, specialistul ajusteaza setarile aparatului de slabit, cum ar fi intensitatea si durata impulsurilor electrice, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clientului.

Tratamentul efectiv este simplu si confortabil, iata cum decurge o sedinta obisnuita cu aparatul de slabit:

 • Pielea este curatata pentru a indeparta orice uleiuri, creme sau produse cosmetice.
 • Electrozii aparatului de slabire sunt atasati pe piele in zona care urmeaza sa fie tratata.
 • Aparatul este pornit, iar clientul va simti o senzatie de vibratie sau furnicatura in timp ce muschii sunt stimulati; intensitatea impulsurilor poate fi crescuta pe masura ce clientul se obisnuieste cu aceasta senzatie.
 • Sedinta tipica poate dura intre 20 si 40 de minute, in functie de obiectivele vizate.

Sfaturi pentru proprietarii de saloane de infrumusetare

Daca esti proprietar de salon si te gandesti sa introduci in oferta si tratamentele cu aparate de slabit cu electrostimulare, iata cateva sfaturi utile:

 • Asigura-te ca personalul este bine instruit si ca este capabil sa foloseasca aparatura astfel incat tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate, dar sa fie si sigure atat pentru clienti, cat si pentru ei. 
 • Este esential sa discuti deschis cu clientii despre asteptarile lor si despre rezultatele realiste pe care le pot obtine cu tratamentul de electrostimulare. 
 • Realizeaza verificari periodice ale aparatelor. Chiar daca folosesti aparatura profesionala, asta nu inseamna ca ele nu au nevoie de intretinere pentru a functiona la capacitate maxima.

Cauti aparatura profesionala pentru salonul tau de infrumusetare? My Skin este alaturi de antreprenorii de succes cu cele mai bune echipamente profesionale de beauty, descopera mai multe pe site-ul lor oficial sau in magazinul online!