Când sa îți cumperi un USB cu microfon spion?

stick microfonAtunci cand ne gandim la gadgeturi, ne gandim in primul rand la telefoane, la tablete sau la laptopuri. Exista mult mai multe gadgeturi pe piata, unele extrem de utile. Printre acestea se numara si microfoanele spion. Chiar nu suna intocmai inofensiv, cuvantul ” spionaj”, acesta poate sa fie extrem de eficient pentru toti cei care vor sa obtina informatii utile pentru ei.

Ai putea sa ai nevoie de un microfon spion pentru a-ti supraveghea partenerul de viata, pentru a asculta o sedinta la care nu poti sa fii prezent sau pentru a inregistra un curs. Practic, atunci cand vine vorba despre informatii, un astfel de dispozitiv iti poate da o eficienta maxima. Pana sa te bucuri de eficienta insa, trebuie sa iti alegi tipul de microfon pe care il vei folosi. Pe piata sunt o multime de variante de microfoane spion, care mai de care mai interesante. De regula, ceea ce le diferentiaza este calitatea sunetului, bateria si locul in care sunt ascunse. Vei gasi microfoane ascunse in ceasuri, in tablouri, in odorizante sau in USB-uri. Dintre toate tipurile de microfoane spion, parca cele ascunse in USB-uri sunt cele mai raspandite.

Cand sa iti cumperi un USB cu microfon spion?

Practic, poti sa iti cumperi un astfel de USB ori de cate ori ai nevoie de un stick USB. Acesta va juca un dublu rol si iti va da ocazia sa inregistrezi orice convorbire care ti se pare interesanta.

Daca vrei cu adevarat sa spionezi pe cineva, poti sa achizitionezi un USB fara nicio problema in urmatoarele situatii :

  • Daca esti student si vrei sa inregistrezi cursurile, pentru a avea in sesiune o sursa de incredere de unde sa inveti;
  • Daca esti parinte si vrei sa iti supraveghezi copilul sau vrei sa o supraveghezi pe bona care are grija de el;
  • Daca esti intr-o relatie si vrei sa afli tot ceea ce face partenerul sau partenera ta. Cu siguranta, supravegherea intr-o astfel de situatie nu este o solutie extrem de buna din punct de vedere moral. Ceea ce este cert insa, este faptul ca iti poate aduce liniste.
  • Daca ai o afacere si vrei sa descoperi ce fac angajatii sau ce face partenerul tau de afaceri.

Un microfon ascuns intr-un USB are marele avantaj ca este mic, ca poate trece neobservat si mai ales ca poate fi folosit cu usurinta in orice loc.