admin

Cascada de sub ape din Mauritius

Pamantul este atat de vast, incat deseori ne ofera surprize si imagini extraordinare, care odata ce au fost vazute raman in memorie pentru intreaga viata. Acest efect il poate avea si aceasta cascada de sub ape din Mauritius, care privita de sus poate sa ofere o imagine feerica.

Aflata langa o insula din Oceanul Indian, la 2000 de km de Africa, este una dintre cele mai interesante destinatii turistice, tocmai datorita acestei cascade.

Nu este de fapt o cascada propriuzisa, insa sedimentele de nisip si sare creaza o imagine cu adevarat impresionanta.

Pe langa aceasta cascada, insula iti ofera si plaje albe cu nisip fin, ape cu temperatura ridicata si un peisaj fantastic. Poti sa ajungi in zona luand un avion catre Mauritius. Evident, din Bucuresti trebuie sa faci cateva escale si sa strangi ceva bani pentru a putea sa iti permiti o astfel de viata, insa este un foarte bun motiv pentru a te motiva si a nota aceasta destinatie ca fiind una dintre cele 365 de locuri pe care trebuie sa le vezi intr-o viata.

Cum o imagine face deseori mai mult decat cateva mii de cuvinte, iata cateva poze cu aceasta impresionanta cascada si cu insula care te poate gazdui:

Această prezentare necesită JavaScript.