tigara electronica

admin

Renunta la fumat!

TIGARA ELECTRONICAE un lucru de facut in viata? Fara doar si poate! Oamenii sunt cat se poate de constienti de faptul ca fumatul nu le face tocmai bine, cu toate astea insa, continua sa traga din tigara si sa isi scada sansele la o viata sanatoasa pana la adanci batraneti. Pentru a renunta la fumat, exista mai multe solutii, cat se poate de simple:

  • Renunti pur si simplu. Ai nevoie de vointa, insa intotdeauna spui ca poti sa te lasi oricand, asadar, demonstreaza!  O astfel de renuntare te va face mandru si iti va oferi extrem de multe beneficii, chiar daca inceputul poate sa fie destul de dificil;
  • Mergi la o clinica de specialitate. Exista clinici care te ajuta sa renunti la fumat. Cum?  Doar doctorii de aici stiu, insa de foarte multe ori functioneaza extrem de bine;
  • Fumeaza tigara electronica. Tehnologia face pasi uriasi, in fiecare zi. Chiar daca nu a aparut de foarte multa vreme, tigara electronica a reusit sa faca foarte multi oameni sa renunte la viciul tutunului sau sa il schimbe cu unul mai putin nociv si cel putin la fel de placut. Apeland la o astfel de tigara obtii extrem de multe beneficii, printre care eliminarea mirosului din haine si din maini, respiratie frumos mirositoare, un corp mai sanatos, eliminarea dependentei si posibilitatea de a fuma oriunde, oricand si oricat fara a-i deranja pe cei din jur.

Dintre cele 3 metode, cea mai simpla pare cea cu tigara electronica. Este adevarat, nu te ajuta sa renunti la gest si iti ofera un fum placut pe care il tragi in piept. Cu toate astea, nu gestul este cel care te omoara, ci substantele nocive din tigara, care la tigara electronica lipsesc cu desavarsire.

Unde gasesti tigari electronice?

Exista deja foarte multe magazine care vand astfel de tigari. Noi recomandam Vipercig, deoarece are preturi foarte bune, o varietate destul de mare de tigari electronice si ofera seriozitate si informatii utile despre toate produsele pe care le vand.

Voi stiti si alta metoda de renuntat la tigari? V-ati lasat vreodata?