miere

admin

Mierea, alimentul minune

miereCand eram mici, credeam in povesti si credeam ca exista o licoare magica care poate sa ne faca automat sanatosi, sa ne mentina tineri si sa ne ofere o stare excelenta de bine. Desi nu se numeste licoare magica, exista un aliment cu proprietati excelente, care te mentine tanar, iti ofera energie si este deosebit de gustos: Se numeste miere :).

Mierea este unul dintre cele mai impresionante alimente din lume si reuseste sa mentina orice corp sanatos, atata vreme cat este consumata regulat. Are efecte benefice pentru piele, este un excelent antibacterian, ajuta la slabire, si este un aliat deosebit pentru frumusete. Practic, nu are niciun efect negativ asupra corpului si este si normal, daca tinem cont ca albinutele isi dau viata la propriu pentru a face un strop de miere. Practic, pentru o lingurita de miere trebuie sa moara aproximativ 12 albine.

Un alt lucru cu adevarat impresionant despre miere este faptul ca nu se strica. Chiar s-au descoperit borcane de miere vechi de peste 500 de ani, care erau in perfecta stare si puteau fi consumate fara probleme.

Asadar, mierea este o adevarata licoare magica iar recomandarea noastra este sa fie consumata zilnic. O puteti folosi in prajituri, in ceaiuri sau pur si simplu, in starea ei naturala. Oricare ar fi modul de consum, este extrem de benefica pentru corp. Atentie insa, nu o folosi in ceaiuri foarte fierbinti, deoarece poate sa devina toxica. In rest, toate bune:).

Consumati miere?  Daca da, cata?