admin

Case din lemn la cheie de la Mobinstal – Soluții inovatoare pentru locuințe moderne

Dacă vrei să îți construiești o casă, Mobinstal Grup România îți oferă case din lemn la cheie, eficiente energetic și durabile. Cu peste 30 de ani de experiență, compania garantează calitatea superioară a construcțiilor și satisfacția clienților.

De ce să alegi o casă din lemn?

În primul rând, pentru capacitatea de izolare termică. Lemnul are proprietăți naturale de izolare, ceea ce face casele cu o structură din acest material să fie cât se poate de eficiente, atât vara, cât și iarna.

Construcțiile din lemn sunt durabile și rezistentă la diverse condiții meteorologice. Lemnul utilizat de Mobinstal este tratat pentru a rezista la umiditate, insecte și foc, ceea ce îl face să reziste fără problee chiar și sute de ani.

Rapiditatea în construcție este un alt punct cheie. Comparativ cu casele din cărămidă sau BCA, casele din lemn au o durată mult mai mică pentru finalizarea proiectului, mai ales dacă se utilizează tehnologii moderne, care permit realizarea unor case modulare la cheie.

Ce tipuri de case poți să îți construiești din lemn?

Orice tip de casă. Poți opta pentru case de vacanță, case rezidențiale sau case gândite pentru diverse alte activități.

Procesul de construcție

Procesul începe cu o consultanță detaliată, în care experții Mobinstal discută cu tine pentru a descoperi exact ceea ce îți dorești. Urmează faza de proiectare, unde se elaborează planurile detaliate ale casei.

După finalizarea proiectului, componentele casei sunt fabricate într-o fabrică modernă, folosind echipamente de înaltă tehnologie. Aceasta asigură precizia și calitatea fiecărui element structural.

După ce sunt fabricate, componentele sunt transportate la locul construcției, unde echipa Mobinstal ( sau o altă echipă aleasă de tine ) le montează rapid și eficient. Datorită preciziei în fabricare, montajul se desfășoară fără probleme, asigurând o construcție solidă și durabilă.

De ce să alegi Mobinstal pentru casa ta din lemn?

  • Casele din lemn de la Mobinstal au o structură de rezistență robustă, proiectată pentru a face față atât încărcărilor statice, cât și celor dinamice. Materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, asigurând stabilitatea și durabilitatea construcției.
  • Izolația termică și fonică este realizată cu materiale performante, care asigură un confort ridicat în interiorul casei. Acest aspect este esențial pentru eficiența energetică și reducerea costurilor de încălzire și răcire.
  • Mobinstal oferă o gamă largă de finisaje și dotări interioare și exterioare, permițând personalizarea casei conform preferințelor clienților. De la alegerea culorilor până la dotările sanitare și electrice, fiecare detaliu este gândit pentru a oferi confort și stil.

Întrebări frecvente

Cât durează construcția unei case din lemn?

În general, o casă din lemn poate fi finalizată în câteva luni, de la proiectare până la predarea la cheie.

Casele din lemn sunt rezistente la foc?

Da, lemnul utilizat în construcția caselor Mobinstal este tratat ignifug, respectând toate normele de siguranță împotriva incendiilor. Aceste tratamente asigură o protecție suplimentară în caz de foc.

Sunt casele din lemn ecologice?

Da, casele din lemn sunt ecologice, utilizând materiale sustenabile și tehnologii care reduc impactul asupra mediului. Lemnul este un material regenerabil, iar procesul de construcție are o amprentă de carbon redusă.