Razvan

Cat de sigure sunt jucariile de plus pentru bebelusi?

Majoritatea copiilor adora sa se joace cu jucarii de plus, motiv pentru care le poarta cu ei oriunde merg. Aceste jucarii moi si adorabile sunt mai mult decat niste simple obiecte de distractie. Ele le ofera micutilor companie si un sentiment de confort. Pentru cei mai multi dintre copii, aceste jucarii sunt cei mai buni prieteni din viata lor. Unii dintre noi, adultii, inca mai avem jucariile noastre de plus preferate din copilarie.

​Cat de sigure sunt jucariile de plus pentru bebelusi?

La prima vedere, aceste jucarii moi sunt simple, dar sunt grozave pentru dezvoltarea timpurie. Nu e de mirare de ce multi parinti cumpara astfel de jucarii pentru micutii lor. De fapt, jucariile de plus sunt unele dintre cele mai bune jucarii pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii. Totodata, sunt foarte bune pentru jocul de simulare.

In general, jucariile de plus sunt sigure pentru bebelusi. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care parintii trebuie sa le aiba in vedere inainte de a cumpara astfel de obiecte si trebuie sa tina cont de varsta pe care o au micutii cand incep sa le foloseasca.

Cu siguranta, iti doresti ca bebelusul tau sa se joace cu cele mai bune si mai sigure jucarii, iar cu putina cercetare, le vei gasi pe cele mai potrivite. Inainte de a achizitiona o jucarie de plus, ar trebui sa faci cercetari ample asupra sigurantei, materialelor din componenta acesteia si experientei altor consumatori. Magazinele online publica de obicei recenziile clientilor lor, astfel incat alti potentiali clienti sa poata citi despre produsele lor. Mai mult, este important sa citesti detaliile fiecarui produs si orice informatii relevante despre jucaria de plus care te intereseaza.

Exista multe jucarii de plus care sunt fabricate din materiale care ar putea expune copiii mici la substante chimice periculoase precum bisfenol-A (BPA), clorura de polivinil (PVC), plumb, metale grele precum cadmiul si alte substante ce perturba hormonii.

Nu in ultimul rand, este recomandat sa eviti jucariile care au parti detasabile, deoarece acestea sunt potentiale pericole de sufocare. Nu vrei ca aceste jucarii sa stea in preajma bebelusului tau, mai ales daca acesta a dezvoltat obiceiul de a pune jucarii in gura.