Alexandra

Ceas Lige

Ceas Lige

Lige este o noua marca de elita pe piata romaneasca. Toate ceasurile Lige sunt echipate cu mecanisme japoneze de inalta precizie, au o carcasa din otel si un design elegant. Marca Lige are o reputatie indelungata, iar in 2017 a intrat in TOP-5 in ceea ce priveste vanzarile pe piata americana si a castigat si premiul pentru cel mai elegant design de la HK Watch Fair World 2017.

Modelul de ceas Lige este perfect atat pentru o tinuta de afaceri, cat si pentru blugi. Ceasul este echipat cu un card de garantie, o cutie de marca si o placa de plastic. Prima data cand il iei in mana, pare destul de greu, foarte neobisnuit si creeaza un sentiment de lucru de inalta calitate si foarte scump, desi pretul spune altceva.  Linia modelului este eleganta, si poate fi ales de un anumit cerc de cumparatori. Modelul are un aspect clasic, iar bratara este metalica. Metalul alb din otel inoxidabil, face o legatura  constanta intre elementele individuale.

Ceasuri barbatesti

Modelul face parte din categoria de ceasuri barbatesti, iar bratara este suficient de lunga pentru orice mana. Cadranul in sine este negru cu litere si sageti indicatoare argintii, reprezentand un avantaj pentru seara. Sticla  cadranului este hardlex. Hardlex este o sticla minerala cu duritate ridicata special tratata, care nu permite formarea zgarieturilor. Sagetile sunt, de asemenea, clasice. In partea centrala exista o substanta care acumuleaza lumina, astfel ca sagetile vor straluci in intuneric.

Viata unui om modern include adesea munca grea, pregatire sportiva activa si recreere. Avand in vedere acest lucru, producatorii creeaza o intreaga clasa separata de ceasuri barbatesti, numite rezistente la socuri sau cu sistem de protectie. Ele pot fi de mai multe tipuri in functie de principiul mecanismului lor: Quartz, digital, mecanic.

Poti cumpara ceasuri barbatesti de calitate chiar si cu un singur clic pe site-ul magazinului online. Caracteristicile tehnice pentru aceasta clasa de produse, implica imbunatatirea proprietatilor de performanta. Ceasurile barbatesti sunt mai rezistente la socuri si umiditate ridicata. Marcile de calitate sunt modele protejate care sunt capabile sa reziste la caderi de la o anumita inaltime, iar suprafata lor este mai greu de zgariat.