Cele mai bune metode de a scapa de cartite

Iubiti gradinaritul insa ati gasit in ultima perioada cateva tuneluri sapate de micile cartite? V-ati intrebat vreodata cum puteti scapa definiti de ele sau cel putin prin ce metode puteti sa le alungati? Chiar daca nu ati facut acest lucru pana acum noi venim cu cele mai noi solutii care va vor multumi. Nu este un secret faptul ca aparatele de alungare a cartitelor sunt cele mai bune in zilele de astazi. Acestea alunga inclusiv micile rozatoare care va dau tarcoale gradinii sau plantatiei dvs.

Un aparat impotriva cartitelor se face remarcat prin calitatea sa. Fara doar si poate ca acestea sunt numeroase si de cele mai multe ori nu stim ce trebuie sa alegem. Fiecare produs prezentat isi respecta metoda de utilizare alungand instant micii inamici.

Puteti gasi atat otrava contra cartitelor cat si capcane, precum si aparate ce transmit vibratii bazate pe energia primita de la soare. Fiecare aparat are o forma ergonomica fiind extrem de usor de tinut in mana, cu o lungime de 40 de cm. Daca terenul este tasat va trebui sa sapati putin in pamant pentru a-l putea introduce. Astfel cartitele vor avea fiecare tunel distrus neavand alta optiunea inafara de a pleaca. Astfel un aparat contra cartitelor va da afara e pe terenul dvs orice daunator lasandu-l perfect sanatos.

De ce sa folositi aparatele anti cartite?

  • Protejati-va usor gazonul si gradina – fara substante chimice sau capcane
  • Emit vibratii de joasa frecventa pentru a distruge tunelurile, fiind utile inclusiv pentru alungarea sobolanilor si a rozatoarelor care dau tarcoale terenului dvs.
  • In afara de aparatele care functioneaza pe baza energiei solare, restul se pot alimenta prin baterii

Aparatele au scopul de a actiona pe teren intins, acoperind o are de 700 de metrii patrati. Tunelurile vor fi distruse rapid, aparatele facandu-si treaba instant. Totodata acestea sunt si waterproof asa ca nu trebuie sa va panicati cand vor sosii ploile. Un alt avantaj al acestora, in special al celor care se alimenteaza cu energie solara este faptul ca acest aparat poate functiona 7 zile in lipsa luminii naturale emanate de raze.