Costul parcarii din aeroport Otopeni: care este optiunea cea mai buna pentru tine?

cost parcare Aeroport Otopeni

O calatorie cu avionul nu incepe de fapt la decolarea avionului, ci din momentul in care te indrepti catre aeroport. Si, daca alegi sa mergi cu masina personala catre aeroport, exista un aspect care merita atentia ta: unde o lasi parcata cat timp esti plecat?

In functie de motivul pentru care mergi la aeroport, pentru cat timp iti lasi masina parcata si alti factori, costul de parcare in Aeroport Otopeni poate varia considerabil.

Parcare cu plata la minut

Ideala pentru cei care vor sa preia sau sa lase pe cineva rapid la aeroport. O astfel de parcare este amplasata in apropierea intrarii in aeroport, oferind acces usor si rapid.

Cu toate acestea, daca, de exemplu, avionul intarzie si trebuie sa astepti o perioada mai lunga de timp, costul unui loc de parcare de langa aeroport nu este tocmai ideal pentru tine. Tariful este facturat, de obicei, la fiecare 15 sau 30 de minute, iar sumele pot varia in functie de aeroport si perioada anului.

Parcare pe termen scurt

Aceasta este solutia perfecta pentru cei care trebuie sa isi lase masinile pentru o perioada scurta, doua – patru zile. Costul pentru o parcare la Aeroportul Otopeni variaza in functie de:

  • Cat de aproape este de aeroport; poti alege o parcare la doar cinci minute de mers pe jos sau una care se afla la cativa kilometri;
  • Cat de mare este cererea pentru locuri de parcare; in extra sezon preturile sunt mult mai mici decat cele din timpul sezonul estival;
  • Ce servicii suplimentare ofera parcarea: are sau nu locuri, este sau nu asfaltata, ofera sau nu servicii de transfer gratuit, este sau nu supravegheata etc.

Atunci cand calatoresti si tii cont de costul locului de parcare la aeroport, trebuie sa iei in calcul toate beneficiile de care ai parte si de nevoile pe care le ai.

Parcare pe termen lung

Pentru cei care pleaca in vacanta sau calatorii de afaceri care dureaza mai mult decat cateva zile sau chiar si pentru cei care au nevoie de un loc unde sa isi lase masina pentru o perioada lunga de timp, o parcare pe termen lung este cea mai economica optiune.

Avantajul unui astfel de loc este ca cu cat rezervi mai multe zile pentru masina ta, cu atat costul pentru parcare la Aeroportul Otopeni scade si el.

Parcarile VIP sau premium

Daca vrei un serviciu de calitate inalta si esti dispus sa platesti mai mult, optiunile VIP sau premium sunt alegerea perfecta. Parcarile premium sunt adesea situate foarte aproape de aeroport, multe ofera servicii suplimentare, cum ar fi spalarea masinii, incarcarea vehiculelor electrice sau valet.

Evident, costul parcarii aeroport pentru aceste servicii este mai mare, dar convenienta si serviciile suplimentare pot justifica pretul.

In final, confortul tau si siguranta masinii sunt esentiale si ar trebui sa fie cel mai importante aspecte atunci cand decizi care este locul in care sa iti lasi masina.

Olimpia Airport Parking, situata la doar cinci minute de mers pe jos de aeroport, este locatia unde gasesti locuri de parcare pe termen scurt si lung si calitate premium, la un pret corect.

Rezerva-ti locul de parcare acum si incepe-ti drumul cu dreptul!