admin

De ce au studiourile de videochat atata succes?

videochatTocmai am auzit de un studio videochat Suceava  cu o cifra de afaceri impresionanta. Practic, este o cifra care depaseste de departe cifra de afaceri a unei firme de dimensiuni medii care ofera servicii online, spre exemplu. Care este motivul? De ce este videochatul si de ce produce atatia bani? Pana la urma, este vorba despre o activitate blamata de foarte multa lume si este vorba despre un domeniu in care foarte multe tinere refuza sa intre, pentru a nu fi descoperite de parinti.

Cu toate astea, este un domeniu care produce bani si care are din ce in ce mai multi adepti .

Pentru a putea descoperi care este motivul pentru care videochatul este o activitate din ce in ce mai populara printre romani, trebuie sa stim ce este , mai exact, aceasta ” afacere „.

Ce este, asadar, videochatul?

In termeni cat mai simpli, este activitatea prin care doua persoane vorbesc din fata unui calculator sau din fata unui telefon, vazandu-se una pe alta. Pana aici, nimic imoral . Partea imorala apare in momentul in care cele doua persoane au conversatii cu tente sexuale, conversatii care sunt, de fapt subiectul activitatii unui numar mare de studiouri de videochat, inclusiv studioul din Suceava. Chiar si asa insa, activitatea, in sine, este una cat se poate de sigura si de corecta, in conditiile in care modelele de videochat sunt intr-un loc in care nu are ce sa li se intample, nu sunt atinse de nimeni si nu sunt obligate de nimeni sa faca absolut nimic din ceea ce nu le-ar placea sa faca. Este adevarat ca activitatea de videochat este pentru persoanele dezinhibate, care au o deschidere catre partea mai tabu a fiintei umane, insa nu este o activitate ilegala si nici daunatoare.

Merita sa faci videochat?

Data fiind cifra de afaceri a studioului respectiv, cu siguranta merita! Si nu , nu merita doar pentru patroni. Daca analizam experientele povestite de modelele mai curajoase, descoperim castiguri de mii de euro in fiecare luna, un mediu de lucru care , de cele mai multe ori , este placut si o activitate interesanta. Da ! Nu este o activitate pentru oricine si cel mai probabil, multi dintre noi nu vom face niciodata asta. Este bine totusi sa nu ii judecam pe cei care o fac si sa nu ii acuzam de ilegalitati, pentru ca este o activitate 100% legala si 100% corecta.