Destinatii de vacanta pe val in 2017

Alegerea unei destinatii pentru o vacanta reusita nu a fost si nu va fi niciodata o sarcina usoara. Toate destinatiile te atrag, toate te intereseaza. Te afli in imposibilitatea de a alege una singura. O multime de alte criterii vin sa iti ingreuneze si mai tare alegerea : gusturile tale   si   ale   persoanei/persoanelor   care   te   insotesc,   bugetul,   perioada   anului, durata concediului…pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, am adunat pentru voi catevadin destinatiile pe val ale anului 2017.

les-destinatiosn-tendances-pour-2017-1

Bordeaux se afla pe primul loc in lista destinatiilor la moda in 2017. Oras din partea desud-vest a Frantei, Bordeaux este cunoscut in lumea intreaga pentru calitatea vinurilor sale, un oras in care nu ai cum sa te plictisesti. Viziteaza marea sa gradina publica, unmelanj armonios de arhitectura specifica secolului XVIII si peisaje campenesti centenare.Locuri   de   vizitat:  Catedrala   Sf.   Andrei   si   clopotnita   sa   care   ofera   o   panoramaexceptionala asupra orasului si monumentelor sale.

col

Columbia. Tara din America Latina, Columbia ii face sa viseze atat de vizitatorii sai catsi   pe   locuitorii   sai.  Eldorado   al   amatorilor   de   senzatii   tari,   Columbia   iti   propune numeroase activitati. De facut: o plimbare relaanta pe plajele colombiene cu nisip aurit,scufundari si vizitarea ruinelor si perioada pre-hispanica.

pistoiaPistoia, Italia. provincie din regiunea Toscana, Italia, Pistoia este locul ideal pentru amatorii de natura. Primul lucru de vizitat in Pistoia  este parcul lui Pinocchio. O gradina speciala care adaposteteste o multime de statui si sculpturi contemporane reprezentand personajele celebrului cont. Turistii se pot relaxa in statiunea termala Montecatini situata la doar cativa kilometri distanta de parcul lui Pinocchio. Acest loc iti ofera nu doar o panorama superba asupra intregii regiuni ci si posibilitatea de a admira vestigiile vechii fortificatii La Rocca si vechiul turn al bisericii Sf. Petru.

nepal

Nepal. Tara situata intre doi uriasi ai Asiei – China de Nord si India de Sud – Nepal ofera o diversitate imensa de peisaje. Jungla tropicala, vaste bazine agricole si paduri de bambus, aceasta tara din Asia iti va permite sa asisti la o panorama de vis. Poti vizita temple cocotate in varful muntelui in cadrul unei excursii spirituale.