admin

Renunță la tutun! Tigarile electronice sunt o soluție mai sănătoasă.

ggfgÎncă de pe vremea când Cristofor Columb a descoperit America, tutunul a devenit un adevărat stil de viață pentru europeni. De-a lungul timpului s-au purtat adevărate războaie pentru aceasta planta atât de controversată, însă din pacate, nimeni nu a avut vreodată de castigat. Tutunul este si va fi o plantă care produce daune substanțiale în corpul uman, grăbind imbatranirea si provocând foarte multe boli.

Din fericire, de aproximativ 13 ani există o alternativă. Aceasta este conturată de un produs din ce în ce mai interesant, care a ajuns sa poarte o luptă cot la cot cu tutunul. Țigara electronică, căci despre ea vorbim, este o soluție excelenta pentru fumatorii care doresc să își păstreze viciul, însă vor in același timp și o viață mai sănătoasă.

Care sunt principalele avantaje ale unei țigări electronice?

Putem descoperi o mulțime de avantaje, atât în ceea ce privește costul cât și în ceea ce privește efectele asupra corpului. O parte dintre acestea sunt următoarele:

  •  țigară electronică este mult mai sănătoasă. Tutunul conține peste 4000 de substanțe cancerigene, în timp ce în cazul țigării electronice nu s-au descoperit încă o substanță care dăunează atât de grav. Este adevărat că în lichidul țigării există o serie de substanțe ce pot fi considerate nesănătoase, însă aceleași substanțe sunt prezente si in alimentele pe care le consumam zi de zi.
  •  nu îi deranjează pe cei din jur. Fumul de țigară deranjează. În primul rând, generează fumat pasiv, care îi poate îmbolnăvi pe cei din jur. În al doilea rând, este extrem de neplăcut. Țigară electronică este mult mai puțin deranjantă, ba chiar reușește să aibă un miros plăcut, mulțumită aromelor.
  •  nu impregnează miros în haine si mâini. O parte foarte neplăcută a țigărilor este faptul că impregnează miros neplăcut în mâini, în haine, în păr și chiar și în piesele de mobilier. Este un lucru care îi deranjează chiar și pe fumători. Dacă alegi sa fumezi electronic, această neplăcere este eliminată.

Fara doar si poate, țigara electronică este o varianta mult mai buna, care te poate ajuta sa renunți la fumat si îți poate oferi o mulțime de alte avantaje, însoțite se plăcerea de a-ti satisface viciul.