Destinatii turistice cu adevarat periculoase

Daca iti place viata traita la extrem, cu siguranta iti vor face cu ochiul aceste destinatii turistice, care pot sa sperie orice persoana, chiar si pe cei mai temerari dintre noi. Impanzite in toata lumea, destinatiile turistice periculoase fac deliciul a din ce in ce mai multi oameni si reusesc sa atraga an de an mii de turisti curiosi.

Muntele Huashan din China Este un munte deosebit de periculos, datorita modului in care se poate traversa. Este deosebit de abrupt iar calatorii au la dispozitie scanduri de doar 60 de cm pe care pot umbla. Posibilitatea unui accident este extrem de mare, cei care sa incumeta sa ajunga aici putand sa cada de la inaltimi de peste 900 de metri. Datorita accidentelor, este supranumit si muntele mortii;

Muntele mortii

Stancile lui Moher, Irlanda. Daca in China trecerea pe munte este realizata de oameni, in Irlanda trecerea pe aceste stanci este realizata de natura. Intr-un spatiu mirific, cei care se incumeta se pot bucura de peisaj si de culori, insa risca si accidente. Aceste stanci reprezinta cea mai periculoasa destinatie pentru biciclisti si se poate vedea de ce, in poza urmatoare:

9179_728x

Vulcanii din Chile si Guatamala. Daca esti plictisit de muntii clasici din Romania si Europa, trebuie sa ajungi in aceasta zona, unde poti urca pe vulcani care inca mai contin lava activa de la ultimele eruptii. Acest lucru poate sa fie deosebit de interesant si poate sa iti ridice adrenalina pana la extrem. In plus, decorul este unul cu adevarat impresionant.

Vulcan Guatamala

Stii si alte destinatii deosebite si periculoase? Te asteptam cu recomandari si cu comentarii. In curand va veni si partea a 2-a, cu alte 3 destinatii deosebit de interesante pe care le poti vizita si in care iti poti duce viata la extrem.